06.08.2006 MP Oborniki WLKP
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
06.08.2006 MP Oborniki WLKP
w nastepna niedziele sa mistrzostwa polski w klasie 65ccm, 125j i powyzej 175. Tamtejszy klub reprezentuja : Kl.65ccm: napewno ktos
125j: Bartosz Szafran<nr.21 Honda> Maciej Dróbka<nr.8 Honda> Krzysztof Gronostaj<nr.40 Honda> 175:Marcin Dudtkiewicz<nr.33 Honda> Marcin nie wiem na 100%czy startuje....
Kto wpadnie ??
Jakie typy?
125j: Bartosz Szafran<nr.21 Honda> Maciej Dróbka<nr.8 Honda> Krzysztof Gronostaj<nr.40 Honda> 175:Marcin Dudtkiewicz<nr.33 Honda> Marcin nie wiem na 100%czy startuje....
Kto wpadnie ??
Jakie typy?
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Ja siedzę teraz w Kłecku (15 km od Gniezna)... jeśli znajdę jakiś transport to przyjadę. Skoczę dziś do kumpla co tu YZ 125 śmiga, może będzie jechał popatrzeć to się zabiore.
BTW! Zmieńcie nazwe tematu bo to nie jest 08.08 tylko 06.08 i moze wprowadzać ludzi w błąd. Dopiero szczaiłem że te zawody jutro będą.
BTW! Zmieńcie nazwe tematu bo to nie jest 08.08 tylko 06.08 i moze wprowadzać ludzi w błąd. Dopiero szczaiłem że te zawody jutro będą.
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
sory ludziska pomylka no i po zawodach. tor masakra pogoda masakra ogolnie masakra no wiec wszystko wiecie.... yniki sa juz na stronie PZM
Pogoda byla doslownie do kitu! padalo tor byl masakrycznie trudny duzo deszczu i blota. zaowdnicy z kalsy open wspolnie zlozyli protest i nie odbyl sie ich 2 bieg... JAk macie jakies pytania co do zawodow to zapraszam na priva bo mi sie nei chce rozpisywac bo to jest MASAKRYCZNE!!
P.S Mxrool fajne masz gatki<lol2> takie....blotniste
Pogoda byla doslownie do kitu! padalo tor byl masakrycznie trudny duzo deszczu i blota. zaowdnicy z kalsy open wspolnie zlozyli protest i nie odbyl sie ich 2 bieg... JAk macie jakies pytania co do zawodow to zapraszam na priva bo mi sie nei chce rozpisywac bo to jest MASAKRYCZNE!!
P.S Mxrool fajne masz gatki<lol2> takie....blotniste
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199