Foty kazego
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Niestety obiecanych filmików nie ma, ponieważ nie posiadałem swojego aparatu i musiałem pożyczać, lub zabierać dodatkowa osobe na tor co nie zawsze sie udawało. Ale spoko, jakiś czas temu kupiłem ojcu aparat i od nowego sezonu bedą fotki bez ściemy.
P.S ciesze sie że motor sie podoba, jednak jego wygląd uległ diametralnej zmianie. Ciekawe jak spodoba sie Wam całkiem nowa kasta. Fotki zapodam jak skończe remont. Pozdro
P.S ciesze sie że motor sie podoba, jednak jego wygląd uległ diametralnej zmianie. Ciekawe jak spodoba sie Wam całkiem nowa kasta. Fotki zapodam jak skończe remont. Pozdro
-
Autor tematuKaze
Dzięki, w sumie niewiele zrobiłem bo planowałem jeszcze zmiane plastików i okleiny ale wole tą kase wydać na nowe ochraniacze i gacie które rozdarłem w zeszłym sezonie, pozatym zółto-czarne yzetki to rzadkość wiec niech sie troche wyróżnia. Ja mieszkam w wygnajewie między Wrześnią a Poznaniem, jakiś czas temu sie przeprowadziłem z Poznania. Na jazde sie trzeba umówić, co prawda kawałek drogi jest ale w wakacje można by zrobić małe spotkanko ludzi z forum gdzieś w central polska żeby każdy miał blisko . Teraz to non stop praca - szkoła - praca itd nawet pojeździc nie ma kiedy...nic tylko czekać do tych wakacji.
-
Autor tematuKaze
No i po 6 miesiącach nie dotykania motocykla wracam do gry. Dzisiejsza jazda (sory za monotonie na fotach ale to tylko 1 banda przy domu). Mówcie co źle bo błędów jest sporo.
Tylko nie bijcie, po tak długiej przerwie nic dziwnego że taka żenada Dzięki z góry za uwagi.
Tylko nie bijcie, po tak długiej przerwie nic dziwnego że taka żenada Dzięki z góry za uwagi.
Ostatnio zmieniony pn, 23 lip 2007, 18:50 przez Kaze, łącznie zmieniany 1 raz.