Foty kazego
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Hehe dzieki ale z tą fachowością to przesada, ja stara dupa jestem Tak to jest ten tor we Wrześni, byłem pierwszy raz na tym torze i jestem zaskoczony - dość duże hopy (zdjecia tego nie oddają) gęsto rozmieszczone, praktycznie brak długich prostych, mocno pokręcony tor. We Wtorki trenują tam Lonki, chciałbym pojechać zobaczyć jak dają w palnik. Ja zaliczyłem dzwonka i połamałem kiere - P.S kupujcie nałokietniki bo ja dzisiaj mocno odczułem ich brak P.S2 nie jestem zwolennikiem firmy FLY ale spodnie i buzer to prezenty...przynajmniej nie szkoda jak sie rozwalą.Fachowy kask i fachowy raider
Ostatnio zmieniony sob, 26 sie 2006, 19:14 przez Kaze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Może na początek do chycania się nadawał ale w porównaniu do Wrześni to jest popierdółka.SEBOOL pisze:A ty Kaze koniecznie wpadnij na tor na Morasku dzsiaj 80% lataliśmy własnie na nim bardzo pokrecowy tor i hopa na hopie aż sobie jajaca obilem robiac niekontrolowanego SUPERMAN'a 8) . Fajan atmosferka.
Fajne foty
pozdr.
A pokręcony jeżeli chodzi o zakręty to on jest raczej mało
Szkoda, że nie mogę przeforsować z chłopakami moich pomysłów na jego zmiany aby był fajniejszy.
Ale coraz mniej mi na tym zależy bo dogadałem się z jednym młodym zawodikem i z nim i trenerem będe jeździł i trenował głównie w Obornikach ale Wrześnie, Wschowe i Leszno napewno też odwiedzimy.
Ostatnio zmieniony pn, 25 wrz 2006, 15:44 przez BaRy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Oki chętnie z Tobą polatam.Kaze pisze:Bary jak bedziesz sie wybierał do Wrześni to daj znać, nareszcie polatamy Według mnie tor we Wrześni nie jest taki super do nauki jak mi wszyscy mówili, zwłaszcza teraz kiedy są koleiny, po skoku wpadasz w koleine i motor stawia bokiem - to są niezłe jaja.
Jak tylko będe coś konkretnie wiedział to dam znać.
Co do toru we Wrześni to konfiguracja dobra, skoki też raczej łatwe i przyjemne ale wszystko psuje jego stan, który jst masakryczny.
Jak byłem tam na wiosnę to nawiwrzchnia beton, same muldy i koleiny, że ani na chwilę nie można usiąść.
Podobno równją go 3 razy w roku tylko przed zawodami, niby miało się coś poprawić ale jak widać nic się nie zmieniło.