Opony Trellborg - opinie
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Skusiłem się na Treleborga raz - pierwszy i ostatni - na suchej nawierzchni jest OK, przy -10C na śniegu jest wręcz rewelacyjna, ale wystarczy trochę błota i padasz jak pijany na prostej drodze - na błotnistym rajdzie niechciało mi się wierzyć że to wina opony i aż wachaczowi się przyglądałem.....a jednak.
Uprzedzając pytania czy dobrałem tego Treleborga do podłoża : miałem doskonałe porównanie, bo na uniwersalnym Treleborgu z tyłu, a na przodzie na Metz-u SixDays jeżdziłem po różnych podłożach - Metz absolutnie ZAWSZE trzymał się drogi ....
Gdy w deszczu co chwile waliłem ryjem w glebe na myśl przychodziło mi takie autko do treningów, które czasem pokazują w telewizji - zamiast tylnych kół, to autko ma małe, lużno osadzone kółeczka, takie jak od wózka na zakupy z hipermarketu....kto widział ten skuma
Uprzedzając pytania czy dobrałem tego Treleborga do podłoża : miałem doskonałe porównanie, bo na uniwersalnym Treleborgu z tyłu, a na przodzie na Metz-u SixDays jeżdziłem po różnych podłożach - Metz absolutnie ZAWSZE trzymał się drogi ....
Gdy w deszczu co chwile waliłem ryjem w glebe na myśl przychodziło mi takie autko do treningów, które czasem pokazują w telewizji - zamiast tylnych kół, to autko ma małe, lużno osadzone kółeczka, takie jak od wózka na zakupy z hipermarketu....kto widział ten skuma
KTM 450 EXC Racing '05
KTM 530 EXC Six Days '09
KTM 530 EXC Six Days '09