MTX Mototrax na pecka :)
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM 250 SXF '07
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
jej czy wy naprawdę nic nie umiecie i nic nie wiecie? jej jak baby: "a co to? a jak to? a gdzie to? a po co?"
na początku włączacie grę mtx mototrax(sposób ten może nie działać w innej grze ), potem w menu(takie coś wyświetli się zaraz po pokazówkach, będą różne napisy) wybieracie multiplayer, a następnie network play, potem wybieracie zawodnika, motor(uwaga: jeden zawodnik dysponuje motocyklami tylko jednej marki, nie dziwić się dlaczego chcecie yamahe a jest honda) i tu będzie już trudniej:
-jeżeli chcecie stworzyć własną grę dajecie host internet game, wybieracie parametry i "created match"
-jeżeli chcecie się podłączyć do gry utworzonej przez np. waszego kolegę dajecie "join ip" wstukujecie ip* osoby, która utworzyła grę i zatwierdzacie
*pewnie nie wiecie skąd wziąć numer ip, otóż osoba, która założyła grę musi sprawdzić np. w sterowniku neo, jakie ma ip i się nim z wami podzielić.
jaśniej się chyba nie da, ale i tak spodziewam się kolejnych oczywistych pytań
na początku włączacie grę mtx mototrax(sposób ten może nie działać w innej grze ), potem w menu(takie coś wyświetli się zaraz po pokazówkach, będą różne napisy) wybieracie multiplayer, a następnie network play, potem wybieracie zawodnika, motor(uwaga: jeden zawodnik dysponuje motocyklami tylko jednej marki, nie dziwić się dlaczego chcecie yamahe a jest honda) i tu będzie już trudniej:
-jeżeli chcecie stworzyć własną grę dajecie host internet game, wybieracie parametry i "created match"
-jeżeli chcecie się podłączyć do gry utworzonej przez np. waszego kolegę dajecie "join ip" wstukujecie ip* osoby, która utworzyła grę i zatwierdzacie
*pewnie nie wiecie skąd wziąć numer ip, otóż osoba, która założyła grę musi sprawdzić np. w sterowniku neo, jakie ma ip i się nim z wami podzielić.
jaśniej się chyba nie da, ale i tak spodziewam się kolejnych oczywistych pytań
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250 K9
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: kawasaki KX
- Kontakt:
małe odświeżonko
idzie zima na torach zbytnio latać sie nie da więc może w sieci co wy na to
nie którzy mówią że to dobrze inni że źle
a ja zakochałem sie w 2T
a ja zakochałem sie w 2T
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Na razie nie ma
- Kontakt:
Jak ktos sciagał Mtxa o nazwie MTX Mototrax [English] [2CDs][www.pctorrent.com] [Kawa-kaare], niech zaseeduje bo mam 94% i nics dalej nie idzie