MTX Mototrax na pecka :)
-
Autor tematuJoho
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
MTX Mototrax na pecka :)
Zassałem wczoraj nową demówkę gry. W końcu się doczekałem, podoba mi sie giera w końcu ktoś podciągną poprzeczkę, choć parę błędów jest ale samo to że gierę wypuściło Acivision ( w końcu ma jush pewne doświadczenie w tego typu grach). Fajnie się klimat wkręca. Ruchy pastrany są dopracowane i zachowanie sie bryki tesh jest spox. Ofkoss freestyle jest dodany i w trakcie wyścigu na trasie i jest sam tryb freestyle, choć nie w demówce W tej wersji mamy dostępną jedną trasę z opcji motocross- jeden motor- suka125-Pastrana. Tor może nie jest długi i nie ma konkretnych chopek ale czuję że w pełnej wersji takowe występują . Dowiedziałem sie że backflipa ponoć kręci się przy najeździe na chokę naciskając strzałki w góre i w dół a przy wyskoku wciskamy przycisk tricku (s)? ale nie próbowałem jeszcze bo chwilowo nie mam na czym. Chodzi tu o wymagania. procek 1.2 ramy 256 grafa 64 i gazu. Jeśli ktoś wie czy jush pełna wersa jest dostępna niech napisze no i po ile można ją kupić. Napiszcie co myślicie o tej gierze i czy wam się wkręca. Linki znajdziecie na google
Było -=KX-250-93r.-Ktm-EXC-450-03r.-KXF250-08r.=-
Jest CRF-250-09r.
Jest CRF-250-09r.
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Re: MTX Mototrax na pecka :)
Joho pisze:Zassałem wczoraj nową demówkę gry.
A stara też jest?
Jeden z wielu: można zrobić stoppie z miejsca i jeszcze się rozpędzać... jakby motor miał napęd na przódJoho pisze:..choć parę błędów jest
Backflipa kręci się z przyciskiem "a"... tak mi się wydaje... dawno nie grałemJoho pisze:Dowiedziałem sie że backflipa ponoć kręci się przy najeździe na chokę naciskając strzałki w góre i w dół a przy wyskoku wciskamy przycisk tricku (s)?
Zresztą, w pełnej wersji jest "trick book" z opisem jak wykonać każdy trick.
-
Autor tematuJoho
- Mistrz prostej
ta??
a podasz mi link np na allegro do kogoś kto chce sprzedać ?? Bo jak narazie to ceny nie znam jeszcze. A co do premiery to sie zgadza- 2004 ale chyba nie u nas
Było -=KX-250-93r.-Ktm-EXC-450-03r.-KXF250-08r.=-
Jest CRF-250-09r.
Jest CRF-250-09r.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Jak widzisz jakiegoś machającego ludzika dodatkowo z jakimś znaczkiem ponad głową to podjedź do niego, a on Ci wytłumaczy co masz dalej robić.Kłepsik MX pisze:Ej co trzeba zrobić tan co sie u pastrany koło domu jezdzi? tam są jakies zadania..
Wokół autobusu jeździ się na gumie... co dalej? Wykonujesz inne zadania, aż będziesz miał wystarczającą ilość punktów, aby móc grać na innej mapie.Kłepsik MX pisze: jest autobus to co trzeba przynim robić? i co dalej?