23.07.2006 STRYKOW
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Zawody były średnio przygotowane, zwłaszcza polanie toru. Na "patelni" koło hotelu nic nie było widać i łatwo było o wypadek. Sam tam przegrałem w ostatnim kole wyścig. Wywróciłem się bo nie widziałem wielkich głazów na ziemi w tym kurzu i już nie odpaliłem motoru. W zasadzie były 3 poważne wypadki m.in. Sebastian Knoff #37odniusł cieżkie obrażenia na treningu czasowy właśnie na "patelni", wywrócił się i nabił się na kierownicę. Ma uszkodzoną nerkę i przewody moczowe. Leży w szpitalu w Łodzi, codziennie chodzę go odwiedzać. Życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia. Sebastian mówi, że czuje się dobrze, lecz jego stan jest średni. Wczoraj miał silny atak bólu, ale dziś już jest OK. Poszkodowana reszta to: Filip Łubisz #6, który złamał rękę przed nadgarstkiem w pierwszym biegu i z cieżkimi obrażeniami również jest Bartosz Szafran #21 który wbił też kierownicę w brzuch, jego stan jest nie wiadomy . Nie ciekawie ta gleba wyglądała...
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
gadalem z pokim ponownie zlamal zebra lub zebro i uszkodzil sobie cos jeszcze tylko mi nieczytelnie napisal ale ogolnie nie jest tak zle naszczescieMXrool pisze:Zawody były średnio przygotowane, zwłaszcza polanie toru. Na "patelni" koło hotelu nic nie było widać i łatwo było o wypadek. Sam tam przegrałem w ostatnim kole wyścig. Wywróciłem się bo nie widziałem wielkich głazów na ziemi w tym kurzu i już nie odpaliłem motoru. W zasadzie były 3 poważne wypadki m.in. Sebastian Knoff #37odniusł cieżkie obrażenia na treningu czasowy właśnie na "patelni", wywrócił się i nabił się na kierownicę. Ma uszkodzoną nerkę i przewody moczowe. Leży w szpitalu w Łodzi, codziennie chodzę go odwiedzać. Życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia. Sebastian mówi, że czuje się dobrze, lecz jego stan jest średni. Wczoraj miał silny atak bólu, ale dziś już jest OK. Poszkodowana reszta to: Filip Łubisz #6, który złamał rękę przed nadgarstkiem w pierwszym biegu i z cieżkimi obrażeniami również jest Bartosz Szafran #21 który wbił też kierownicę w brzuch, jego stan jest nie wiadomy . Nie ciekawie ta gleba wyglądała...
procz wypadkow bylo tez duzo defektow: wujek mxrool ;/ moj zawodnik macias , malecki i chyba oskar pieniazek .wlasni9e co do oskara to nie wiem co tam bylo grane
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Hehe fura odpoczywa po zawodach w serwisie Sanchez - OtrębusyDrobka27mx pisze:bylo tez duzo defektow: wujek mxrool ;/ moj zawodnik macias , malecki i chyba oskar pieniazek
No i Gudbaj-Galica zakączył jazde w ostatnim okrążeniu podobnie jak ja. Tylko, że on zatarł furę.
Dziś byłem u Seby w szpitalu i ma się dobrze. To dobry znak
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
hehe dobrze ze ci automatyczna jednobiegowa skrzynia nie poszla <lol2>MXrool pisze:Hehe fura odpoczywa po zawodach w serwisie Sanchez - OtrębusyDrobka27mx pisze:bylo tez duzo defektow: wujek mxrool ;/ moj zawodnik macias , malecki i chyba oskar pieniazek
No i Gudbaj-Galica zakączył jazde w ostatnim okrążeniu podobnie jak ja. Tylko, że on zatarł furę.
Dziś byłem u Seby w szpitalu i ma się dobrze. To dobry znak
koles byl mocny nie?
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199