Red Bull X-Fighters 2006 ==|> MADRYT
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Zabrakło to tam Deegana. Najlepszy był Mad Mike Jones - złamana szczęka w 4 miejscach Ale zabrakło kogoś z MM żeby dał czadu. A co do Torresa to na początku jechał normalnie, później sie rozkręcił i leciał na pełnej wiksie za co brawa zwłaszcza że ma 19lat, chociaż skoro zaczął jeździć gdy miał 4 to nic dziwnego że tak wymiata. Co do pojedynku Pastrana vs Adams:
1. Adams
-cordova backflip
-lazyflip
-superflip(chyba)
-360
-heel's clicker backflip
2. Pastrana
-superflip z indian air'em
-heel's clicker backflip
-nacnac backflip
-lazyflip
-może coś jeszcze ale nie pamiętam
Wypisałem same "smaczki", pomijając wszystkie inne tricki, Adams miał ich według mnie wiecej i były wykonane w świetnym stylu (nie jestem specem ale jeżeli facet robi idealną cordove i świetnie wylądowaną 360 to ocena niższa niż Pastrany była krzywdząca, który również zaprezentował świetny styl ale przejazd Adamsa był lepszy i mnie to wkurza że Pastrana ma z góry bliżej na podium - do ch**a z takim sędziowaniem)
1. Adams
-cordova backflip
-lazyflip
-superflip(chyba)
-360
-heel's clicker backflip
2. Pastrana
-heel's clicker backflip
-nacnac backflip
-lazyflip
Wypisałem same "smaczki", pomijając wszystkie inne tricki, Adams miał ich według mnie wiecej i były wykonane w świetnym stylu (nie jestem specem ale jeżeli facet robi idealną cordove i świetnie wylądowaną 360 to ocena niższa niż Pastrany była krzywdząca, który również zaprezentował świetny styl ale przejazd Adamsa był lepszy i mnie to wkurza że Pastrana ma z góry bliżej na podium - do ch**a z takim sędziowaniem)
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Kontakt:
I właśnie to mnie ostatnio denerwuje w FMX... To wszystko są FLIPY!! ILE MOŻNA!! Kiedy oglądam starsze cześci CR to jakoś klimat dużo bardziej mi się podoba... Jakieś zróżnicowanie, nie tylko salta...Kaze pisze: 2. Pastrana
-heel's clicker backflip
-nacnac backflip
-lazyflip
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No to fakt że tricki sie powtarzają i widowisko traci, nie trzeba przecież robić non stop flipów żeby zrobić wrażenie (przynajmniej na mnie). Są tricki trudniejsze niż backflip . Zastanawiam sie czy Body Varial w wykonaniu Pastrany to kwestia czasu...
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
na zywo to wygladalo naprawde boskoooo. myslalem ze tylko w tv sie wszystko takie late wydaje ale on live tez to robia " od niechcenia" no szkoda renera ale wstal odwalil lekkiego breaka w stylu" leje na to cieplym moczem":D i poszedl do parku maszyn. ogolnie impreza super . fajny motyw z konmi w przerwie i pokaz finalistow czyli jak wszyscy robili graba na jednym skoku jeden po drugim a na drugim<tam gdzie rooni sie wywalil> robili jeden po drugim mulishie twist < czyli trick przy jakim sie ronni rozwalil,,chyba na jego czesc > dani i robi zrobili najwiekszy show !! oczywiscie travis ledwo co wjechal na arene a tam wszyscy podskoczyli z miejsc... ogolnie MEGGGGGA impreza!!!!
Szkoda mi tylko Daniego , byl u siebie ostrrrro rozkrecil wiare zrobil super pokaz i powinien wygrac z rebeudem!!!
Kolo z Espani chyba Cordoba sie nazywal tez zrobil super show, tricki takie srednie ale show w stylu renera!!!
niedlugo wzuce foty na serwer to tu zapodam linka
pozdro pińcet <600V>:D
Szkoda mi tylko Daniego , byl u siebie ostrrrro rozkrecil wiare zrobil super pokaz i powinien wygrac z rebeudem!!!
Kolo z Espani chyba Cordoba sie nazywal tez zrobil super show, tricki takie srednie ale show w stylu renera!!!
niedlugo wzuce foty na serwer to tu zapodam linka
pozdro pińcet <600V>:D
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Kaze pisze:Kto tam zrobił Mulishe Twist? Widziałeś to na żywca wiec pewnie wiesz lepiej ale w TV ja nie widziałem żeby ktoś to robił a szczególnie renner.
z naszego pukntu widzenia wygladalo to jak mulisha twist
ale najlepsze jest to :
po pokazie koni<mega dobry w przerwie byl> byl pokaz finalistow i na jednym jumpie wszyscy graby a na drugim mulishe twist wiec wszyscy finalisci ja robili. madison probowal skleic backa z supermanem ale mu nie szlo albo to byl torres...aj nie odruzniam ich hehe obydwaj byli na 6+
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199