Red Bull X-Fighters 2006 ==|> MADRYT
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Red Bull X-Fighters 2006 ==|> MADRYT
to juz za nie caly miesiac podobno BO ma to komentowac w tv ...PODOBNO to jest impreza czad stawiam na Travisa czy zgodzicie sie ze mna ze Madryt a Mexico City to "dwie rozne imprezy"?? mojim zdaniem Madryt jes o wiele lepszy
sorrrrrryyyyy red bull jest za dwa miesiace "pierdykneło mi sie "
sorrrrrryyyyy red bull jest za dwa miesiace "pierdykneło mi sie "
Ostatnio zmieniony ndz, 16 lip 2006, 00:52 przez Drobka27mx, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
1. Mat Rebeaud
2. Nate Adams
3. Ronnie Renner
tak bym chciał zeby było ale nie bedzie. Widze jeszcze Deegana i nie wiem dlaczego nie ma go w ankiecie. TP walnie double backflipa i może bedzie drugi, Rebeaund wykona same combo backflipy i powymiata. Nie lubie Pastrany. Są lepsi. Aha a gdzie godfather - Metzger? O nim już nie pamiętacie? Też może tam zamieszać.
2. Nate Adams
3. Ronnie Renner
tak bym chciał zeby było ale nie bedzie. Widze jeszcze Deegana i nie wiem dlaczego nie ma go w ankiecie. TP walnie double backflipa i może bedzie drugi, Rebeaund wykona same combo backflipy i powymiata. Nie lubie Pastrany. Są lepsi. Aha a gdzie godfather - Metzger? O nim już nie pamiętacie? Też może tam zamieszać.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Metz i Deegan sa swietni i wogle oni to strorzyli praktycznie za co im czesc i chwala ale patrzmy obiektywnie teraz jest czas dla mlodszego pokolenia.Juz za samo to co zrobili i robia nalezy im sie chwala bez wzgledu za miejsceKaze pisze:1. Mat Rebeaud
2. Nate Adams
3. Ronnie Renner
Chyba skorzystam z pomyslu Lulka i zrobie sobie oltarzyk lol
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków