Które gogle wybrać?
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Dziwię się że tacy zadowoleni jesteście z gogli Scotta
Nie wiem może ja jakiś felerny model trafiłem.
Mam 89X Enduro z podwóną szybą i jestem nimi zawiedziony tak, że już więcej tej firmie nie zaufam.
Gąbka mi się rozrywa i za chwilę zostaną z niej strzępy, dwię części szyby się rozkleiły, biorą mi kurz do środka (nawet przed tym rozklejeniem) no i wogóle jakoś dziwnie uciskają w nos.
Zalety to to, że podwójna szyba rzeczywiście mniej paruje i wszędzie łatwo do nich o graty.
Teraz rozglądam się za czymś lepszym, może fundne sobie uznawane za jedne z najlepszych Oakley-e lub te Utopie ze sklepu MotoX a może coś ze stanów sobie zamówię.
Nie wiem może ja jakiś felerny model trafiłem.
Mam 89X Enduro z podwóną szybą i jestem nimi zawiedziony tak, że już więcej tej firmie nie zaufam.
Gąbka mi się rozrywa i za chwilę zostaną z niej strzępy, dwię części szyby się rozkleiły, biorą mi kurz do środka (nawet przed tym rozklejeniem) no i wogóle jakoś dziwnie uciskają w nos.
Zalety to to, że podwójna szyba rzeczywiście mniej paruje i wszędzie łatwo do nich o graty.
Teraz rozglądam się za czymś lepszym, może fundne sobie uznawane za jedne z najlepszych Oakley-e lub te Utopie ze sklepu MotoX a może coś ze stanów sobie zamówię.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Do Scottów i większości pozostałych firm możan za pare zł kupić zestaw do mocowania zrywek tak że to nie problem.hamer pisze:Dla mnie kupowanie tanich gogli to koszmar! jak juz chcesz kupic gogle tanie to poszukaj takich z mozliwoscia zamontowania zrywek bo sa bardzo potrzebne
Od razu nawet w najtańszych modelach mają je ProGripy.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Ja mam właśnie progripy i polecam te gogle! nigdy mi nie parowaly i kolega ma troche tansze i tez sa kozak!BaRy pisze:Do Scottów i większości pozostałych firm możan za pare zł kupić zestaw do mocowania zrywek tak że to nie problem.hamer pisze:Dla mnie kupowanie tanich gogli to koszmar! jak juz chcesz kupic gogle tanie to poszukaj takich z mozliwoscia zamontowania zrywek bo sa bardzo potrzebne
Od razu nawet w najtańszych modelach mają je ProGripy.
Honda TRX450ER <--Moc zawsze dostępna
Rieju MRX Pro 50 <--Pojazd typu "do szkoły i na zad"
Rieju MRX Pro 50 <--Pojazd typu "do szkoły i na zad"
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Nie wiem jak wy tratujecie te gogle ale ja mam 89x scott i nie ma prawie wogóle śladów zużycia. Nowsza wersja 89Xi ma możliwość zrywek ja mam te starsze to pozostaje mi tylko SVS. Moje gogle są zawsze w kasku prawie ich nigdy nie wyciągam, jak założe kask to mam już założone gogle tylko poprawiam i są do tej pory w stanie idealnym