O czym chciałbyś (chciałabyś) czytać na www.motoX.com.pl
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Do odcięcia!
Ja sie pod tym nie podpisuję.
Pytanie jest pytanie, i skoro ktoś pyta-znaczy nie wie. Nie ma co dzielić tu pytań na pytania dla asów i swieżynek, nie chcę by ktokolwiek czuł się tu mniej szanowany, gorszy, czy mniej doświadczony przez to że zadaje pytanie z kalibru x, a nie z kalibru xx. Ani żeby tu powstała jakaś zamknięta klika, tylko dla wtajemniczonych w temat.
Jak świezynka zadaje dziwne pytania, to albo zostanie naprostowany, albo...życzę więcej cierpliwości dla stałych bywalców, żeby nie zabrakło im (nam) dobrego serca dla stawiających pierwsze kroki w brudnych sportach, i chęci koleżeńskiej pomocy.
Pytanie jest pytanie, i skoro ktoś pyta-znaczy nie wie. Nie ma co dzielić tu pytań na pytania dla asów i swieżynek, nie chcę by ktokolwiek czuł się tu mniej szanowany, gorszy, czy mniej doświadczony przez to że zadaje pytanie z kalibru x, a nie z kalibru xx. Ani żeby tu powstała jakaś zamknięta klika, tylko dla wtajemniczonych w temat.
Jak świezynka zadaje dziwne pytania, to albo zostanie naprostowany, albo...życzę więcej cierpliwości dla stałych bywalców, żeby nie zabrakło im (nam) dobrego serca dla stawiających pierwsze kroki w brudnych sportach, i chęci koleżeńskiej pomocy.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Kontakt:
Troche nie zrozumiałem Twojego postu ale niech Ci będziegajowy pisze:Ja sie pod tym nie podpisuję.
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
-
- Do odcięcia!
Krótko-jakbyś się czuł gduby ktoś kazał Ci spadac z danym pytaniem do "działu banalnych pytań"? Pewnie byłoby przykro. Wyglądało by to tak jakby starzy użytkownicy zadzierali nosa przed młodymi.
P.S: Sory za zakręconą odpowiedź powyżej, ale właśnie teraz, wieczorem rozwiązywałem łamigłówkę p.t schemat instalacji elektrycznej do Husqvarny, trochę mi to obciążyło łeb, więc wybacz jeśli pisałem szybciej niż myślałem
P.S: Sory za zakręconą odpowiedź powyżej, ale właśnie teraz, wieczorem rozwiązywałem łamigłówkę p.t schemat instalacji elektrycznej do Husqvarny, trochę mi to obciążyło łeb, więc wybacz jeśli pisałem szybciej niż myślałem
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Kontakt:
Spoko nie ma sprawygajowy pisze:Krótko-jakbyś się czuł gduby ktoś kazał Ci spadac z danym pytaniem do "działu banalnych pytań"? Pewnie byłoby przykro. Wyglądało by to tak jakby starzy użytkownicy zadzierali nosa przed młodymi.
gajowy pisze:P.S: Sory za zakręconą odpowiedź powyżej, ale właśnie teraz, wieczorem rozwiązywałem łamigłówkę p.t schemat instalacji elektrycznej do Husqvarny, trochę mi to obciążyło łeb, więc wybacz jeśli pisałem szybciej niż myślałem
A tak na marginesie to przydałby się dział garaż, czyli wszystko na temat własnego serwisu w swoim garażu
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
www.motocross.wroclaw.pl
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Podejrzewam, że chodzi o to by pisać więcej na takie tematy. Bardzo chętnie, tylko trzeba pamiętać, że akurat Garaż i Szkoła, to dwie najtrudniejsze sekcje. Praca nad artykułami wymaga często nie tylko tłumaczenia, ale znajomości na temacie i często jeszcze konsultacji z kimś mądrzejszym, np. zawodnikiem lub mechanikiem. Ale jak widać przynajmniej 1x w m-cu staramy się publikować nową lekcję.
Gdyby komuś się chciało podesłać dobry i ciekawy tekst, np. zrobił tak Mario77 w temacie "100 rad od profesjonalistów", to chętnie opublikujemy.
Gdyby komuś się chciało podesłać dobry i ciekawy tekst, np. zrobił tak Mario77 w temacie "100 rad od profesjonalistów", to chętnie opublikujemy.
Nikasil.pl
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: RM 125
- Kontakt:
-
Autor tematuBrodi
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
dobry punkt. Tez nad tym pracujemy ale tylko nieliczni organizatorzy wiedza jak naglasniac imprezy i sa wstanie dpowiednio wczesnie o tym informowac. Nazwal bym to Polkimi realiami. Tak czy inaczej bedziemy pracowac nad tym aby taki dzial sie pojawil.
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"