O czym chciałbyś (chciałabyś) czytać na www.motoX.com.pl
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
http://gry.onet.pl/MX_vs_ATV_Unleashed, ... 1737&Pic=1
Ale super gra,kupię sobie jak tylko wyjdzie bedzie jescze pewnie śnieg to będzie co robić
Ale super gra,kupię sobie jak tylko wyjdzie bedzie jescze pewnie śnieg to będzie co robić
-
- Do odcięcia!
Sprawa jest taka:
Dostaję prywatnie od jednej z firm (producent motocykli)regularnie "newslettery" prasowe. Jeśli jesteście zainteresowani, to możemy tłumaczyć i opracowywać takie bieżące historie. Jak na razie nie rozwijam tematu, bo nie może być tak że opracowujemy materiały jednej firmy, a nie interesujemy sie tym co w trawie piszczy w pozostałych koncernach. Chodzi o to by być obiektywnym, i nie stać sie odnogą działu marketingu firmy X czy Y.
Żeby pociągnąć ten temat potrzebuję ludzi do pomocy-ja sam dysponuję ograniczonym czasem, niczego nie przetłumaczę z angielskiego, i myślę że warto dać szansą kolegom na wykazanie się.
Ja ze swej strony proponuję: pozyskiwanie informacji źródłowych z koncernów, przesyłanie ich do tłumaczenia i opracowania Wam, i ew. nadanie końcowego szlifu składniowo-literackiego (jeśli ktoś się czuje mniej na siłach). Oczywiście osoba która przetłumaczy i opracuje przynajmniej większość tekstu,publikuje to pod własnym nickiem- za co zbierze należną cześć i chwałę
Jeśli macie jakieś inne propozycje, sami się czujecie na siłach podjąć ten temat-to zapraszam do współpracy. Myślę że ew. zgłoszenia i uwagi można wrzucać jako kolejny post.
Pzdr.
Dostaję prywatnie od jednej z firm (producent motocykli)regularnie "newslettery" prasowe. Jeśli jesteście zainteresowani, to możemy tłumaczyć i opracowywać takie bieżące historie. Jak na razie nie rozwijam tematu, bo nie może być tak że opracowujemy materiały jednej firmy, a nie interesujemy sie tym co w trawie piszczy w pozostałych koncernach. Chodzi o to by być obiektywnym, i nie stać sie odnogą działu marketingu firmy X czy Y.
Żeby pociągnąć ten temat potrzebuję ludzi do pomocy-ja sam dysponuję ograniczonym czasem, niczego nie przetłumaczę z angielskiego, i myślę że warto dać szansą kolegom na wykazanie się.
Ja ze swej strony proponuję: pozyskiwanie informacji źródłowych z koncernów, przesyłanie ich do tłumaczenia i opracowania Wam, i ew. nadanie końcowego szlifu składniowo-literackiego (jeśli ktoś się czuje mniej na siłach). Oczywiście osoba która przetłumaczy i opracuje przynajmniej większość tekstu,publikuje to pod własnym nickiem- za co zbierze należną cześć i chwałę
Jeśli macie jakieś inne propozycje, sami się czujecie na siłach podjąć ten temat-to zapraszam do współpracy. Myślę że ew. zgłoszenia i uwagi można wrzucać jako kolejny post.
Pzdr.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- VIP
- Motocykl: GSXR 750 K0
- Kontakt:
Ja moge sprobować coś z tym zrobić w wekend myśle, że będe w stanie wygospodarować troche czasu. Wkoncu może 9 angielskich tygodniowo sie przyda. Jak bedziesz miał jakąś probke to podeślij na maila zielorz@poczta.fm albo gg: 2020871
Pozdro
Pozdro
-
- Do odcięcia!
Ok. Zielorz-podeślę Ci na razie próbkę, potrzebuję jeszcze co najmniej jednej osoby. Zobaczymy ile Ci to pochłonie czasu, i czy robimy to w duecie, czy bierzemy jeszcze jedną osobę "na rezerwę", czy trzeba będzie co najmniej 2 tłumaczy.
Jak nam sie uda, wówczas wystąpię do innych firm o takie materiały. I wtedy, będzie dopiero można coś opublikować. Nie może być faworyzowania jednego producenta, jeśli już mamy coś pisać, to trzeba współpracować ze wszystkimi, a nie z wybranymi.
Dzięki Zielorz za chęć współpracy, liczę na dalszy odzew.
Sierot: legalnością zamieszczanych materiałów się nie przejmuj, ja to wymyśliłem, i ja za to będę odpowiadał.
Pzdr.
Jak nam sie uda, wówczas wystąpię do innych firm o takie materiały. I wtedy, będzie dopiero można coś opublikować. Nie może być faworyzowania jednego producenta, jeśli już mamy coś pisać, to trzeba współpracować ze wszystkimi, a nie z wybranymi.
Dzięki Zielorz za chęć współpracy, liczę na dalszy odzew.
Sierot: legalnością zamieszczanych materiałów się nie przejmuj, ja to wymyśliłem, i ja za to będę odpowiadał.
Pzdr.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Serwis jet wspaniale prowadzony, często aktualizowany i zróżnicowany tematycznie. Mnie jako początkującemu w tym sporcie naturalnie brakuje wiadomości o technice jazdy przede wszystkim, ale też o technice motorów.
Skoro co roku dynamicznie przybywa nowych, czynnych fanów MX to może warto by specjalnie dbać o działy "garaż" i "szkoła". Może jakieś krótkie filmiki o technice jazdy w stylu Gary Semics... Pozdrowienia dla całej redakcji !
Skoro co roku dynamicznie przybywa nowych, czynnych fanów MX to może warto by specjalnie dbać o działy "garaż" i "szkoła". Może jakieś krótkie filmiki o technice jazdy w stylu Gary Semics... Pozdrowienia dla całej redakcji !
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Kontakt:
Panie i Panowie.
A może by założyć Topic w którymś z działów pt.
" FPP, czyli FORUM PROSTYCH PYTAŃ "
Można by tam umieszczać przebanalne pytanie dotyczące enduro & motocross'u.
pzdr
A może by założyć Topic w którymś z działów pt.
" FPP, czyli FORUM PROSTYCH PYTAŃ "
Można by tam umieszczać przebanalne pytanie dotyczące enduro & motocross'u.
pzdr
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw