Motocykl i prawo
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
musisz zpsami naspokojnie pogadać - powiedz to co jamamrobić staruszki okradać akbo pod budąz piwem stać
też mamtaki akcje tylko jeszcze na mnie te stare dziady nie społuja ale ostatnio przyłazi baba i pieprzy że jej pod oknem motorem jeżdze i to wcziraj hehe dobre a ja motorem miesiąc nie jezdziłem bo operacja kx ma heheh
a wydech mam chamski FMF
też mamtaki akcje tylko jeszcze na mnie te stare dziady nie społuja ale ostatnio przyłazi baba i pieprzy że jej pod oknem motorem jeżdze i to wcziraj hehe dobre a ja motorem miesiąc nie jezdziłem bo operacja kx ma heheh
a wydech mam chamski FMF
-
Autor tematupiotr425
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Yamaha Yz
- Kontakt:
A wyobraźcie sobie jest taka sytuacja: prowadzisz sobie crossa po drodze polnej na tor i nadjeżdżają pały i to nie z przypadku bo to znajomi sąsiada którego denerwuje że masz motor i chcą ciebie uwalić np: napiszą w raporcie że widzieli jak jechałeś i cie zatrzymali nie ma żadnych światków i co wtedy?
słyszłem żeby podważyć tezę policjanta potrzeba aż 7 świadków na jednego a co dopiero jak jest ich dwóch. Naprawdę u mnie są tacy ludzie. Dlatego zawsze w paru wybieramy sie na tor bo jak samemu mnie dorwią to przekichane.
słyszłem żeby podważyć tezę policjanta potrzeba aż 7 świadków na jednego a co dopiero jak jest ich dwóch. Naprawdę u mnie są tacy ludzie. Dlatego zawsze w paru wybieramy sie na tor bo jak samemu mnie dorwią to przekichane.
Yamaha YZ
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: yamaha YZ125
- Kontakt:
a ja wam powiem że jechałem ostatnio swoim cossem po zwykłej drodze i w pewnym momęcie zobaczyłem niebieskich i zwolniłem trochę. oni popatrzyli się tylko na mnie i chyba stwierdzili że zanim ruszą to mnie już nie będzie więc odpuścili
a innym razem jechali w przeciwnym kierunku popatrzyli się na mnie zwolnili trochę (jakby chcąc się zatrzymać) więc odkreciłem lekko a oni puścili hamulce i pojechali dalej
Dlatego lubie mundurowych z mojej okolicy
a innym razem jechali w przeciwnym kierunku popatrzyli się na mnie zwolnili trochę (jakby chcąc się zatrzymać) więc odkreciłem lekko a oni puścili hamulce i pojechali dalej
Dlatego lubie mundurowych z mojej okolicy
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Mam na drodze trzech policjantów... Jeden dzielnicowy na mój teren i nikt nigdy nie zasapał... Raz próbowała mnie gonić policja ale jak im sypłem kamieniami na przód poltka to zwątpili... Miałem tylko jedną nie przyjemną sytuacje z policją mianowicie kilka lat temu (2-3 lata) wjechali do mnie do chaty bo ktoś zgłosił że bujamy się z bracholem furą Co prawda to prawda bo jeździliśmy po okolicy z rozjebaną na max-a muzą a mieliśmy może po 15 lat... W sumie skończyło się na upomnieniu ;]
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
ja na tor musze dojezdzac asfaltowymi drogami..Raz zdarzyło sie tak,ze z naprzeciwka nadjezdzal radiowoz i prowadzila kobieta:D..widzialem ze zwalnia to zapiołem 4 i 5 i juz mnie nie bylo...Paly zawsze rezygnuja..Nigdy nie stawajcie tylko uciekajcie ..a jak przyjada do chaty to trzeba pogadać,bo przeciez wszystko da sie zalatwic:D
-
- Gdzie jest sprzęgło?
[panowiem powiem tak nieby nie ale... miesiac temu kolega sie niezle połamał zadzwonilismy po karetke ale na 112 usłyszały niebieskie anioly i zaraz przyleciały!!!1 troche poszczekały i wszystkich zaczeli legitymowac na szczescie mielismy papiery bo wszyscy smigamy ktm exc .... mieli duuuzo do powiedzenia!!!! wiec wiecie wszystko w rekach aniołów ale na zawodach jeszcze mnie nikt nie legitymował ( moze dlatego ze latam dopiero od poczatku roku... pzdr
-
- Gdzie jest sprzęgło?
czytam i sie zastanawiam...
Z tym pchaniem moto po chodniku to pewni jesteście, że nie trzeba mieć prawa jazdy??
Bo sie waham... jak przecież pchacie rower po pijanemu, to od razu zabierają prawo jazdy, bo uniemożliwili prowadzenie po pijanemu...
A czy nie jest tak samo z motorem? Że uniemożliwili prowadzenie bez prawa jazdy??
Z tym pchaniem moto po chodniku to pewni jesteście, że nie trzeba mieć prawa jazdy??
Bo sie waham... jak przecież pchacie rower po pijanemu, to od razu zabierają prawo jazdy, bo uniemożliwili prowadzenie po pijanemu...
A czy nie jest tak samo z motorem? Że uniemożliwili prowadzenie bez prawa jazdy??