Motocykle sprowadzane
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Motocykle sprowadzane
Co sądzicie o używanych motocyklach sprowadzanych z Holandii lub Niemiec. Czy warto inwestować w taki motocykl czy lepiej kupić używany w kraju? Słyszałem że za granicą bardziej dba sie o motocykle, nie wiem czy jest to prawdą. Pozdro
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Niemcy z reguły sami nie potrafią wymienić nawet oleju, więc wszelkie prace zlecają serwisom, które w motorki wkładają dobre i nie podrabiane części. Nie robią "samoróbek" m.in. tam odciąć, tu dospawać.... Pozatym ta ich dokładność i ordnung nie pozwala im robić maszyn na odpierd....l.
Ze stanem technicznym nie powinno być więc problemów, ale regułe potwierdają wyjątki...
A w Holandii.... przecież to kraj wyścigów mx, więc wiochy tam też nie powinno być
Ze stanem technicznym nie powinno być więc problemów, ale regułe potwierdają wyjątki...
A w Holandii.... przecież to kraj wyścigów mx, więc wiochy tam też nie powinno być
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Znajomy sprowadza fury z hollandi, sa przewaznie po zawodnikach, serwisowane tak jak sie powinno, wszystko wymienane na czas, same oryginalne czesci. Jak je kupuje, to sa zawsze po pelnym remoncie, zadbane wizualnie i cena oczywiscie bdb, czesto maja jakies tuningowane bajery.
A w polsce kazdy drutuje ile sie da. Byle jak najtaniej.
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
ja miałem yz 426 sprowadzoną właśnie z Holandii. Motocykl był zadbany jednak kilka części trzeba było wymienić. W Holandii amatorzy mają pieniądze na zakup nowego motocykla,serwisowania w najlepszych serwisach.... i po sezonie sprzedają za przystępną cene
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Tomek daj namiar !Tomek-KTM pisze:Znajomy sprowadza fury z hollandi, sa przewaznie po zawodnikach, serwisowane tak jak sie powinno, wszystko wymienane na czas, same oryginalne czesci. Jak je kupuje, to sa zawsze po pelnym remoncie, zadbane wizualnie i cena oczywiscie bdb, czesto maja jakies tuningowane bajery.
Moim zdaniem nalepiej sprowadzać z Holandi i z Czech. O sprawadzaniu z niemczech slyszałem nie ciekawe historie
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: kawasaki
ja jestem wlasnie w usa i powiem wam ze jestem zaszokowany cenami np.w salonie nowa z 2006r yamaha yz 125 z title-em i vat-em kosztuje 3890usd czyli11670zlotych!!!
kupilem sobie yz 250f od faceta ktory nia jezdzil tylko 5 godzin i mu sie znudzila a jest w b.dobrym stanie
kupilem sobie yz 250f od faceta ktory nia jezdzil tylko 5 godzin i mu sie znudzila a jest w b.dobrym stanie
"Najsłabiej udomowionym zwierzęciem jest mężczyzna..."
GAS GAS EC 125 2005r. , Kawasaki kxf ''ćwiartka''
GAS GAS EC 125 2005r. , Kawasaki kxf ''ćwiartka''