Co Wy na ten rower ??
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
yogi pisze:Widelec: Marzocchi Z.1 FR1, 150mm wow
Cena: 12290 zł leże za tyle to da motorek (4takt nawet)
Jak za fr prawie 13 tys. to nie jest bardzo drogo. Widzieliście dh Orange'a 223?! ON kosztuje 20 tysiączków. Tylko, że KTM założył do V-mass'a troche za mały amortyzator. W takiej maszynie to powinien być JUNIOR ze 170 mm skoku, albo 66vf.
KTM 125SX '10 :]
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
jak dla mnie to dupa , skoro dla ciebie 13 tys to nie duzo za rower.. (FR)
ile ma chlopakow takie rowery ?
i nie ma co tu pisac o tym oranzu za 20 tysi .. ja ci zloze za dyche ze bedzie jeden z najlepszych w polsce. i moim skromnym zdaniem, dla KTMa jeszcze daleko do KONY SPEC. przeciez proste ze rower za dyche nie bedzie mial lipnego osprzetu (ktos porownywal rower z naj. polki)
pozdrawiam ;]
ile ma chlopakow takie rowery ?
i nie ma co tu pisac o tym oranzu za 20 tysi .. ja ci zloze za dyche ze bedzie jeden z najlepszych w polsce. i moim skromnym zdaniem, dla KTMa jeszcze daleko do KONY SPEC. przeciez proste ze rower za dyche nie bedzie mial lipnego osprzetu (ktos porownywal rower z naj. polki)
pozdrawiam ;]
Boze, chron mnie przed przyjaciólmi, bo z wrogami sam sobie poradze.
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Kontakt:
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
A to ciekawe z ktorego roku masz ten model roweru , mam tu wlasnie w reku katalog i KONA Stinki Dlx kosztuje 2,899 $ a zwykle stniki 1,999 $ (sama rama z '06)Zonic pisze:To sie nazywa Downhill. A z tymi 35tys. to chyba przesadzili Pewnie ścieme Ci puścili. Na rowerkach za taką cene to zawodowcy śmigają. Ja za swój dałem 6tys. a i tak jest jednym z lepszych rowerów do amatorskiego DH. (Stinky D-lux rule!)
pzdr.
Boze, chron mnie przed przyjaciólmi, bo z wrogami sam sobie poradze.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZF 250 '10
- Kontakt:
Zonic pisze:To sie nazywa Downhill. A z tymi 35tys. to chyba przesadzili Pewnie ścieme Ci puścili. Na rowerkach za taką cene to zawodowcy śmigają. Ja za swój dałem 6tys. a i tak jest jednym z lepszych rowerów do amatorskiego DH. (Stinky D-lux rule!)
Ostatnio zmieniony pn, 28 sie 2006, 13:00 przez palmer74, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZF 250 '10
- Kontakt:
akurat tak się składa że też się trochę się ścigałem i to nie do końca tak jak piszesz .... Ja jak sprzeawałem swoją ramę Scott FXDH to kosztowała 11000, marcola monsteraT też coś koło 4000 nie wspomnę o Magurach kołach itp. cały rower puściłem na części za grubo ponad 25000. Więc za 6000 to ramy dobrej nie kupisz co prawda było to 5 lat temu ale ceny raczej poszły w górępalmer74 pisze:Zonic pisze:To sie nazywa Downhill. A z tymi 35tys. to chyba przesadzili Pewnie ścieme Ci puścili. Na rowerkach za taką cene to zawodowcy śmigają. Ja za swój dałem 6tys. a i tak jest jednym z lepszych rowerów do amatorskiego DH. (Stinky D-lux rule!)