Dla maniaków enduro...
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Świat MX i enduro jest mały i na pewno nie które rzeczy będą się powtarzać. Nikt naumyślnie nie zerżnął z Motox żadnego news. Mamy pozwolenie, że możemy brać artykuły, ale musi podawać źródło i autora. I na pewno, jeżeli będziemy jakiś artykuł brać na 100% napiszemy autora i źródło. Proszę nie podejrzewać nas o plagiat
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Do odcięcia!
Wiesz, słowo "zerżnięte" jest trochę na wyrost, ale jeśli zdecydowana większość artykułów pochodzi z MotoX, to mimo ze macie zgodę na ich wtórną publikację słowo "zerżnięte" dla czytającego ciśnie się na usta. Sory, ale to chyba normalne.
MX to MX, zostawcie to dla MotoX, nie rozdrabniajcie się na drobne, bo jesteście niby od enduro, a typowego enduro jest tam akurat najmniej...Teraz jest czas na wąską specjalizację, mi się osobiście nie chce wchodzić na stronę która zawiera rzeczy wtórne, po której nie widac że jest "specjalistyczna".
Myślę że warto robić pomaleńku (ale nie na siłę kopiując masowo rzeczy z powszechnie znanych stron) dobrą robotę dla enduro, bo to co jest jest takie sobie. Polskie strony o tej tematyce nie porywają mnie. W każdym razie życzę sukcesu, będę ją odwiedzał i obserwował rozwój. Pozdrawiam.
MX to MX, zostawcie to dla MotoX, nie rozdrabniajcie się na drobne, bo jesteście niby od enduro, a typowego enduro jest tam akurat najmniej...Teraz jest czas na wąską specjalizację, mi się osobiście nie chce wchodzić na stronę która zawiera rzeczy wtórne, po której nie widac że jest "specjalistyczna".
Myślę że warto robić pomaleńku (ale nie na siłę kopiując masowo rzeczy z powszechnie znanych stron) dobrą robotę dla enduro, bo to co jest jest takie sobie. Polskie strony o tej tematyce nie porywają mnie. W każdym razie życzę sukcesu, będę ją odwiedzał i obserwował rozwój. Pozdrawiam.