Poprawianie błędów ortograficznych, interpukcyjnych itp.?
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
No jest to jakiś pomysł chociaż ortografia to nie wszystko. Jak patrze na spójność niektórych wypowiedzi, błędy logiczne itd to głowa boli. Sam robię czasami błędy ale staram sie jakoś poprawiać. Jednak pomysł jest ogólnie dobry, możesz pogadać z Lutkiem bo widać po Twoich postach że z ortografią nie masz problemu. Może mógłbyś sie tym zająć. Ciekawe co inni sądzą o tym pomyśle. Wypowiedzi stałyby sie bardziej przejrzyste.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Pomysł w teorii dobry, ale bendzież mieć tyle cierpliwośći, rzeby karzdego co wali byki, poprawiać?!
Jak dla mnie to walka z wiatrakami. Niektórych należałoby pogonić od komputera i motoru do książek, żeby wstydu sobie i rodzicom nie przynosili.
No i faktycznie, jak będzie "poprawiacz", to w ogóle położy jeden z drugim laskę na pisowni.
Jak dla mnie to walka z wiatrakami. Niektórych należałoby pogonić od komputera i motoru do książek, żeby wstydu sobie i rodzicom nie przynosili.
No i faktycznie, jak będzie "poprawiacz", to w ogóle położy jeden z drugim laskę na pisowni.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
moje zdanie jest takie: lepiej niech jest pare błedów w poście! niż ma być wojna że moderatorzy zmieniają treść postów!! jestem na kilku forach i takie sytuacje się zdarzają!! nie każdy jest geniuszem! czasami tylko przez przyadek ktoś robi bład (mi tez to się zdaża)i wcale nie przeszkadza mi to że jest jakiś błąd ortograficzny!!lLICZY SIE TREŚĆ
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
A kto by to zliczał i po co to? Narazie wszyscy chyba sie doczytują o co chodzi w tematach. Owszem nie raz ktos tak dowali, że malo kto obczaja, ale odrazu jest proszony o zmienienie formy treści.
Zliczanie odpada, tak sadze, chyba, ze chcesz sie społecznie tym zająć. Nie widzę w tym celu i nie widzę realizacji.
Zliczanie odpada, tak sadze, chyba, ze chcesz sie społecznie tym zająć. Nie widzę w tym celu i nie widzę realizacji.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
heh i co by to dało??? a moze jescze ilość wypitych piw w tygodniu,ilośc grzechów itd....... tyle zadymy o nicyogi pisze:A może obok nazwy użytkownika ukazywała by się liczba popełnionych błędów przez niego? ?
nie wiem jak ty ale ja jak czytam post to staram się dogłębnie zrozumieć jego przekaz!! i w żadnym wypadku nie doszukuje sie w nim błędów!!!