Prośba do posiadaczy ortez :)
-
Autor tematuBartekJ
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Prośba do posiadaczy ortez :)
Tak sobie dziś rozmawiałem z kumplem, i doszliśmy do wniosku, że można by się pokusic o wykonanie ortez samemu.
Problemem są tak naprawdę wymiary.
I tu moja gorąca prośba do osób, które jeżdżą w ortezach EVS-WEB, Don Joy, CTI. Chciałbym obejrzeć dokładnie, jak są skonstruowane, pobrać wymiary, porobić fotki sprzętu. Chętnie osoby z Wawki bądź okolic, ale niekoniecznie - często jeżdżę na trasie Wawa-Łodź, i okolice Łodzi, więc mogę podjechać, a kumpel ma firmę transportową i jeździ po całej Polsce.
Oczywiście za przysługę dobra czekolada gwarantowana
Pozdrawiam.
P. S. Asteriski już widziałem, miałem w ręku, i mają zbyt skomplikowaną budowę zawiasu do samodzielnego wykonania.
Problemem są tak naprawdę wymiary.
I tu moja gorąca prośba do osób, które jeżdżą w ortezach EVS-WEB, Don Joy, CTI. Chciałbym obejrzeć dokładnie, jak są skonstruowane, pobrać wymiary, porobić fotki sprzętu. Chętnie osoby z Wawki bądź okolic, ale niekoniecznie - często jeżdżę na trasie Wawa-Łodź, i okolice Łodzi, więc mogę podjechać, a kumpel ma firmę transportową i jeździ po całej Polsce.
Oczywiście za przysługę dobra czekolada gwarantowana
Pozdrawiam.
P. S. Asteriski już widziałem, miałem w ręku, i mają zbyt skomplikowaną budowę zawiasu do samodzielnego wykonania.