REKLAMY w MotoX.com.pl
-
Autor tematuTo.mek
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
REKLAMY w MotoX.com.pl
Ciężka z nimi sprawa. Z jednej strony pozwalają rozwijać się naszej ulubionej stronce ale z drugiej przeszkadzają. Nie ukrywam, że mnie bardzo. Jest ich poprostu za dużo i nie mam ochoty klikać co chwila "krzyżyk" aby móc coś przeczytać.
Taki drobny "bulwers", ale akurat dla mnie taki nadmiar jest bardzo denerwujący...
Taki drobny "bulwers", ale akurat dla mnie taki nadmiar jest bardzo denerwujący...
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Słuchajcie, powiem Wam jak to jest z tymi reklamami. Otóż są na koniecznie. Dzięki nim w ciągu roku można zebrać troszkę grosza na opłacenie serwera oraz domen Motox. Rzeczywiście wyświetla się ich coraz więcej i coraz częściej. Jest tak dlatego, że serwis ma coraz większą oglądalność i reklamowdowacy (pośrednicy reklamowi, tzw. brokerzy internetowi) coraz chętniej wciągają MotoX.com.pl w różne kampanie reklamowe.
Jest to na razie jedyny sposób na utrzymanie serwisu, na pokrycie tylko części wydatków (nie licząc pracy informatyka, grafika, autorów tekstów i moderatorów, którzy swoją pracę wykonują społecznie). Zatem rekamy to taki niezbędny kompromis.
Jest to na razie jedyny sposób na utrzymanie serwisu, na pokrycie tylko części wydatków (nie licząc pracy informatyka, grafika, autorów tekstów i moderatorów, którzy swoją pracę wykonują społecznie). Zatem rekamy to taki niezbędny kompromis.
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Mi się te reklamy pojawiają sporadycznie. Parę razy było tak że przy każdej nowej stronie nowa reklama a teraz bardzo żadko tylko na stronie głównej.
Ale przyznam że z równowagi wyprowadzają mnie ruchome reklamy. Takie które zjeżdżają na dół strony. Nie ma opcji żeby nacisnąć krzyżyk zanim się zatrzyma.
Ale przyznam że z równowagi wyprowadzają mnie ruchome reklamy. Takie które zjeżdżają na dół strony. Nie ma opcji żeby nacisnąć krzyżyk zanim się zatrzyma.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
Reklamy na głównej i na forum
Pragne zdementować plotki jakoby MotoX.com.pl byl postawiony na jakims darmowym serwerku i to jescze u kogoś w garażu. Opinia ta jest wywołana dużą ilościa reklam wyskakujących na stronie i na forum. (nad czym szczerze ubolewamy)
Oczywiscie przyczyna jest scisle komercyjna, nie bede przypominal, ze samo fizyczne utrzymanie strony kosztuje, a dodatkowo obecna czestotliwosc i mnogosc informacji na stronie wymaga wiecej czasu pracujacych nad nia osób, kotre tez musz jeśc i cos tankowac do swojej crossówki
Mam nadzieje ze jest to dla Was zrozumiale choć czasem irytujące. Dla mnie jest to kompromis, który musimy ponieść aby móc dalej realizowac nasz cel - czyli popularyzowac Motocross i jego wszystkie odmiany.
(dla forumiwiczów) Aby zaradzic wyskakujacym okienkom, bo te sa najbardziej irytujace, polecam w opcjach przegladarki zablokowac popupy (ja prywatnie korzystam z FireFoxa i ta funkcja dziala perfekcyjnie)
Pozdrawiam i licze na odrobine wyrozumiałości.
PS.
Jak znajdziecie sponsora to wylaczymy reklamy
Oczywiscie przyczyna jest scisle komercyjna, nie bede przypominal, ze samo fizyczne utrzymanie strony kosztuje, a dodatkowo obecna czestotliwosc i mnogosc informacji na stronie wymaga wiecej czasu pracujacych nad nia osób, kotre tez musz jeśc i cos tankowac do swojej crossówki
Mam nadzieje ze jest to dla Was zrozumiale choć czasem irytujące. Dla mnie jest to kompromis, który musimy ponieść aby móc dalej realizowac nasz cel - czyli popularyzowac Motocross i jego wszystkie odmiany.
(dla forumiwiczów) Aby zaradzic wyskakujacym okienkom, bo te sa najbardziej irytujace, polecam w opcjach przegladarki zablokowac popupy (ja prywatnie korzystam z FireFoxa i ta funkcja dziala perfekcyjnie)
Pozdrawiam i licze na odrobine wyrozumiałości.
PS.
Jak znajdziecie sponsora to wylaczymy reklamy
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Re: Reklamy na głównej i na forum
Może czas otworzyć radio Moto-X U nas w Toruniu to się sprawdzaBrodi pisze:PS. Jak znajdziecie sponsora to wylaczymy reklamy