Piwa - jakie preferujecie?
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Jak tak nawalasz na mój klub to cho zrobimy sparing na torze MX. Ja bede jechał za LEGIA a ty za to coś komu kibicujesz. Proste rożwiązanie. Do historii klubu niemiej nic do powiedzenia LEGIA to same dobre wspomnienia. LECH super szajz. Ogólnie to jesszcze CORONY se łykne.
pozdro zioom....bo$$ki
pozdro zioom....bo$$ki
KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
Spory między klubami sie inaczej rozwiązuje. Widze że jesteś typowym kibicem legii zapatrzonym w ten klub. I jeżeli uważasz że historia tego klubu to coś pięknego to chyba jej dokładnie nie znasz albo przedstawił ci ją jakiś inny kibic. Zresztą kibicuj komu tam chcesz, olewam to ciepłym moczem ale przy najbliższym spotkaniu można by o tym porozmawiać, tak dla zasady.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurde sory KAFKA że rozpętałem taką wojne ale spoko. Ja do LEGII nic niemam i jej kibicuje.
A niechce tego wyjaśniać w wiadomy ''sposób'' ponieważ niemam szans- jestem troche za młody.
Poprostu jestem z miasta gdzie panuje LEGIA & walony RTS. Więc wybrałem LEGIE, ponieważ wydaje sie bardziej spoko. Ale dobra każdy ma swoje zdanie o każdym klubie. Szanuje sie ten komu sie kibicuje.
A niechce tego wyjaśniać w wiadomy ''sposób'' ponieważ niemam szans- jestem troche za młody.
Poprostu jestem z miasta gdzie panuje LEGIA & walony RTS. Więc wybrałem LEGIE, ponieważ wydaje sie bardziej spoko. Ale dobra każdy ma swoje zdanie o każdym klubie. Szanuje sie ten komu sie kibicuje.
-
- Amator leśnych szlaków
Hehehe spoko nie miałem na myśli bójki Bicie młodszych nie sprawia chyba nikomu frajdy. Rozumiem że kibicujesz legii bo sie wychowałeś w tych rejonach. Także spoko, ja tylko mam uraz do klubu nie do kibiców. 5teczka i do zobaczyska na torze. Ale chętnie bym polatał na torze (oczywiście na neutralnym torze np Stryków), nauczyłbym sie wkońcu czegoś bo jazda w pojedynke to nie to samo. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
''kupiłem''ale pani ( przpraszam za to że wymienie ) MART TOKARSKA na drugi dzień po zamówieniu biletów przysłała mi maila, że moje miejsca muszą być odebrane ponieważ vipy jakieś muszą mieć te miejsca, I poprostu rezerwacja anulowana. Więć jebie tych cweli z DIVERSE NIGHT OF THE JUMPS.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt: