Piwa - jakie preferujecie?
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
mnie to tak rozpili ze jak zaczynam na wykladach browary to zanim dojade do domu to z 6 peka codziennie co innego wale ale lech królem:) sierot i wojtek nie piszcie moze na forum do jakich klubów nie latacie i jakich melange nie toczycie;) z reguły krowy co głośno ryczą mało dają:) Wy to konkretne melange to macie jeszcze GRUBOOOO przed sobą.BYE
BLUE RIDER
-
- Amator leśnych szlaków
Hehe melange fajna rzecz. Pamietam jak z kumplami pojechaliśmy pod namiot, kilka osób było. Pojechaliśmy w sobote a w niedziele miałby być takie niby zawody. W sobote wszyscy posmakowali balsamu pomorskiego i w niedziele nikt nie wstał Ale tutaj sie nie zgadzam z Bubbą, ja te czasy fajnie wspominam. Miałem pstro w głowie i było fajnie. Im wcześniej sie zacznie imprezować tym lepiej, im jestem starszy tym mi sie to bardziej nudzi. Domówki rulez, do clubów już praktycznie nie chodze. Pozdro
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
ja tam klubow nie lubie wole na ustaweczke z koleszkami pojechac. BP 12 fur naprawde fajnie fajnie:):):) ostatnio jak pod jedna z naszych miejscowek przyjechali spisac to powiedzieli ze ludzie dzwonia i mowia ze zlodzieje samochodow i dealery narko sie pozjezdzaly heeheheh:) melange... pojechalem kiedys nad morze wynajlalem apartament na 6 dni a raz w nim spałem ... to mówi samo za siebie elo
BLUE RIDER
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Kontakt:
Kafka pisze:Balsam pomorski moim nektarem Nienawidze Królewskiego tak jak nienawidze legii. Ale piwko od czasu do czasu też wypije chociaż na imprezach wole łoić drinki.
witam !
właśnie jestem po spróbowaniu tegoż balsamu i szczerze nie podpasował mi za bardzo :/ zygać mi sie chciało po piwerwszych 2 kubeczkach i musiałem isć po popite potem wypilem jeszcze chyba 2 kubeczki a reszte wylałem (1/7 kubeczka ;] ) jest dosyc slodki ale mi sie ztygac po nim chciało :vom: ale fazka była i kumpla który jest na forum i pewnie sie wypowie tutaj tez wzięła fazka chociaż do najgorszych nie należy
pozdroo