Piwa - jakie preferujecie?
-
Autor tematuMXrool
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Piwa - jakie preferujecie?
Jak w temacie, już ruszaliśmy używki tytoniowe i wysoko procentowe, ale na temat boskiego napoju nikt nic jeszcze nie mówił. Ja szczerze to polecam Miller'a, smak godny spróbowania. Jedyny w swoim rodzaju...
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60

-
- Mistrz prostej
po kilku dniowym pobycie w monachium :partyman: musze powiedziec, ze najlepszym browarem jaki pilem jest edelweiss - dunkel weissbier ;D, tym ktorzy beda na bawarii szczerze go polecam. jest to browar, ktory nie przeszedl do konca procesu fermentacji, mlode piwo z beczki o zwiekszonej mocy procentowej, a zarazm bardzo delikatnym specyficznym smaku. masa tego nektaru kosztowala ponad 6 euro, ale warto bylo, tymbardziej ze byl sponsor
. Z krajowych wynalazkow to lubie tatre; tyskie; warke i "perłe" (dostalem gratis skrzynie do motora i zassmakowala mi
), millera kiedys tylko probowalem.

-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Piliście kiedyś piwo z Biedronki? Ja piłem, ostra jazda bez trzymanki. Taki syf że rzygać sie chce. Z piw ogólnie dostępnych to lubie Kolejorza, Mocne (małe mocne polskie piwo z kokainą
) i Stronga - dzisiaj kupiłęm czteropak Redsa jabłkowego, jest taki lekki i orzeźwiający. Pozdro

but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
U nas na Starym Rynku jest taki lokal Brovaria i tam na głównej sali stoją kadzie w których ważą piwo.
Są to piwa nieklarowane w 3 różnych smakach: Pils, Miodowe i Specjal a smak tego ostatniego zmienia sie z resztą zobaczcie ich stronke:
http://www.brovaria.pl
Jak będziecie w Poznaniu to polecam zajżeć i spróbować.
Są to piwa nieklarowane w 3 różnych smakach: Pils, Miodowe i Specjal a smak tego ostatniego zmienia sie z resztą zobaczcie ich stronke:
http://www.brovaria.pl
Jak będziecie w Poznaniu to polecam zajżeć i spróbować.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Ja będąc we włoszech na nartach raczyłem sięczęsto piwem Meisels Waisser (jestem pewny że jest bład w pisowni ale nei potrafięgo wykryć
)
Bardzo mi ten browarek przypadł do gustu. Ma taki bardzo mało wyraźny korzenny posmak a'la grzaniec. Grzańca nie lubię ale tutaj to inna historia
A ogólnie rzecz biorąc nie jestem wybredny.
Tatra ostatnio zeszła na psy. Przynajmniej ta w puszcze. Szczyny a nie piwo. Wcześniej lubiłem tą markę ale teraz po ostatniej próbie zarzucam ją.

Bardzo mi ten browarek przypadł do gustu. Ma taki bardzo mało wyraźny korzenny posmak a'la grzaniec. Grzańca nie lubię ale tutaj to inna historia

A ogólnie rzecz biorąc nie jestem wybredny.
Tatra ostatnio zeszła na psy. Przynajmniej ta w puszcze. Szczyny a nie piwo. Wcześniej lubiłem tą markę ale teraz po ostatniej próbie zarzucam ją.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
heh widze zes probowal grubo tyle ze strong to jest slodsze piwo i nie bardzo goszkie
a co do Millera jest mniam
Bardzo dobre piwko ... ale jakos go nie widzialem nigdy w sklepach .... pilem je raz jak znajomy z wiednia przyjechal to przyniusl takie i bardzo mi smakowalo
Ja lubie stronga 8)

LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
A ja mam prośbę - kupcie piwo Kolejorz i wspomórzcie drużyne Lecha Poznań
Pewnie tak dobre jak Miller to nie jest ale mi smakuje, jest małych rozmiarów (takich jak Mocne) i idealnie mieści sie do kieszeni wiec można z tym chodzić po szkole
Pozdro

but only the devil responded cause god wasn't there...