najlepszy polski zawodnik w mx
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Styl Łukasza Kurowskiego mi sie dużo bardziej podoba niż Macieja Zdunka. Jak patrze na jazde Łukasza to mam wrażenie jakby jechał tak jak po sznurku. Jedzie chyba najbardziej płynnie w Polsce.Kłepsik MX pisze:no kurde gdyby nie problemy z goglami to Kurak w socho by obleciał Zdunka... takie mam wrazenie
KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
No Qurak taaak, bardzo ładne jeździ. Trening czyni mistrza nieprawda??
Chłopak ma talent, przykłada się do treningu i na efekty trzeba tylko trochę poczekać...
Ogień jak miał w zeszłym sezonie 19 to w tym ma 20, logika na to wskazuje .
Rok temu bardzo podobała mi się jazda jego. Dawał ile mu fabryka dawała, czasem trochę więcej, ale w tym coś go z tłumu nie mogłem wypatrzeć...[/b]
Chłopak ma talent, przykłada się do treningu i na efekty trzeba tylko trochę poczekać...
Rok temu bardzo podobała mi się jazda jego. Dawał ile mu fabryka dawała, czasem trochę więcej, ale w tym coś go z tłumu nie mogłem wypatrzeć...[/b]
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
yogi pisze:No Qurak taaak, bardzo ładne jeździ. Trening czyni mistrza nieprawda??
A wice mistrzostwo Europy w enduro w klasie E2/E3 to nie jest wynik?! A 7 miejsce w klasie na sześciodniówce w Brazylii to niejest dobry wynik?! I jeszcze klubowy 2 vicemistrz świata?!
KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Pewnie chodzi mu o Quraku bo Ogien raczej nie leci w enduro.
A co do Ognia to w zeszłym sezonie wyróznial sie z tłumu bo jechał w klasie 125 junior a teraz jedzie juz w 125 oraz w powyzej 175 i tam jest o wiele wyzszy poziom. W 125 J dojezdzał 1 na mete a teraz ok 6 miejsca. Teraz w Szczecinie mu super poszło w pierwszym biegu dojechał na 2 miejscu zaraz za Maćkiem Zdunkiem.
A co do Ognia to w zeszłym sezonie wyróznial sie z tłumu bo jechał w klasie 125 junior a teraz jedzie juz w 125 oraz w powyzej 175 i tam jest o wiele wyzszy poziom. W 125 J dojezdzał 1 na mete a teraz ok 6 miejsca. Teraz w Szczecinie mu super poszło w pierwszym biegu dojechał na 2 miejscu zaraz za Maćkiem Zdunkiem.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha YZ 250F
Re: najlepszy polski zawodnik w mx
Odświeżam troszkę temat. Wie ktoś czy Zdunek startuje jeszcze gdzieś w zawodach? Nic nie mogę znaleźć na ten temat
KAWASAKI KDX 125 > KTM EXC 125 SIX DAYS Edition > YAMAHA YZ250F
http://bikepics.com/members/piterq1991/
http://bikepics.com/members/piterq1991/