Drgania podczas jazdy
-
Autor tematusopelnysa
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: zielona kawa :))
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Drgania podczas jazdy
Mam problem: w moim KMX pojawiły sie duże drgania całego motocykla podczas jazdy, takie jak bym jechał 250 2T,czasami ustępują na kilka sekund iznowu się pojawiają a wczesniej ich nie było. Co może być ich przyczyną?? oprócz wału. i jeszcze jedno: czy gdyby wał dochodził do końca swoich dni to mogą wystąpić takie drgania?? bo nie wiem co teraz robic. Moto jest po wymianie tłoka (wossner). może zamocne ciśnienie albo coś. help
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Nie ma co gdybać...
Weź człowieku klocze w garść i rozkręć cały motor, przecież to nie czołg czy traktor. Sprawdzenie zajmie ci max 1 dzień(jak jesteś laikiem) i przy okazji się czegoś nauczysz. Powoli dojdziesz do usterki a przy tym nasmarujesz i wyczyścisz moto.
PS Jakie są osiągi kmx 125 i ile spala na 100km bo kumpel chce kupić i nie wiemy czy jest to rentowny motor(no wiecie stosunek frajdy do kosztów)
Weź człowieku klocze w garść i rozkręć cały motor, przecież to nie czołg czy traktor. Sprawdzenie zajmie ci max 1 dzień(jak jesteś laikiem) i przy okazji się czegoś nauczysz. Powoli dojdziesz do usterki a przy tym nasmarujesz i wyczyścisz moto.
PS Jakie są osiągi kmx 125 i ile spala na 100km bo kumpel chce kupić i nie wiemy czy jest to rentowny motor(no wiecie stosunek frajdy do kosztów)
-
Autor tematusopelnysa
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: zielona kawa :))
- Kontakt:
tak poza tym to ja wlasnie sprzedaje mojego kmx-a, usterka zajal sie juz mechanik. tu jest link http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=103694360