O Kawach
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Przestali produkować tak jak naszego JUNAKA tylko z ta różnica że Junaka kupili biznes-papraki(żułtki-między innymi producenci jinghengg czy jakoś tak FUUJJJJ.Wielki marketing a w zamian szais tak samo jak Dewoooooty)a CZ-ke SUZUKI CORPORATION i zaprzestali produkcji bo kto by wtedy kupował RM-a?????Moto o tym samym poziomie zaawansowania w nowinki techniczne a o połowe tańsze,a co z siłą robocza na wyspach kraju kwitnącej wiśni?
BO ja napewno nie kupił bym RM-a tylko CZ!!!!!!!!!!!
BO ja napewno nie kupił bym RM-a tylko CZ!!!!!!!!!!!
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Gośc - lepiej ic poskładac hulajnogę, i naklej sobie naklejki kx
Ja osobiscie miałem kx 250 z 89 cały sezon pośmigalem bez większych awari, teraz mam kx 125 z 92r i juz trochę nim nnajezdzilem i tez nie miałem problemow ze skrzynią.. teraz jest u mechanika w remoncie przed sezonem - tłok, łozyska, zawieszenie ogólna regulacja.
Ja osobiscie miałem kx 250 z 89 cały sezon pośmigalem bez większych awari, teraz mam kx 125 z 92r i juz trochę nim nnajezdzilem i tez nie miałem problemow ze skrzynią.. teraz jest u mechanika w remoncie przed sezonem - tłok, łozyska, zawieszenie ogólna regulacja.
Pozdrawiam Mateusz
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
swiece
w sumie nie wiem o co chodzi ale duuużo lua mówi cos ze kx to tylko na swiecach NGK BR8es chodzi.ja tez takową posiadam tylko zużytą i stwierdziłem ze oleje temat i wkręciłem ISKRE fe65 nawet dobrze lata bez zastrzeżeń może dla tego że niegdys ISKRA współptracowała z NGK? nie wiem a poza tym wodzik od biegów spada i biegi nie odbijaja ale już bedzie spoko bo wiem co dolega. poza tym kawasaki polecam io teksty pt "kawasaki to padaki" lub "kawasaki i suzuki yo szmery i stuki " ci ludzie co to mówia chyba nigdy nie jezdzili kx
Mój ma lepszy dół od yz125
Mój ma lepszy dół od yz125
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Re: swiece
Ja tak mówiłem i będe mówić, jak chcesz to zatelefonuj do Pawła Nowickiego#2 i powie Ci pare "ciepłych" słów na ten temat, nie tylko on. Ja nadal jak i oni jestem tego zdania. Widać co się dzieje na zawodach w Polsce, jak leci taki KX-F i nagle korba się urywa to o czymś świadczy. To nie pierwszy przypadek i na pewno nie ostatni, takie jest Kawałsraki . Nie wiem, nigdy nie miałem przekonania do tego motoru, a tym bardziej utwardziły moją decyzję przypadki poważnych awarii w nowych motorachkams pisze:io teksty pt "kawasaki to padaki" lub "kawasaki i suzuki yo szmery i stuki " ci ludzie co to mówia chyba nigdy nie jezdzili kx
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Jednak trzeba wziąść pod uwagę że "świat" lata na kawasakach z tym że kxf to całkiem inna bajka!!! Niż roczniki na których my latamy
"Mam kx 500 i sie boję że się wewnętrznie rozstroję Moto się zbiera do góry niemiłosiernie oddając swoją moc gwałtownie ale zarazem cudownie Pokazuje mi słabe strony, bo na kx trudno odstawić farmazony! hi hi
"Mam kx 500 i sie boję że się wewnętrznie rozstroję Moto się zbiera do góry niemiłosiernie oddając swoją moc gwałtownie ale zarazem cudownie Pokazuje mi słabe strony, bo na kx trudno odstawić farmazony! hi hi
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
skrzynia
ueee moja skzrynka odmówiła współpracyzblokowała się
może ktoś coś takiego ma?czy tylko mojemu takowe cudo sie zdarzyło
może ktoś coś takiego ma?czy tylko mojemu takowe cudo sie zdarzyło
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
chłopaki wiecie albo macie linki do stronek z częsciami do kawalotów.W tnt motocykle byłem ale oni to tylko potrafią na netcie szukac z efektem mizernym. dałem im nr.VIN ale podobno za mało znaków nie wiem sprawdzałem 5 razy i dobrze jest O CO IM CHODZI- to że nowe kawy mają 17 czy tam 15 znaków wiem . teraz czekamy na e-maila ze stanów z kawasaki zobaczymy co oni wymyslą na temat numerów
No niestety tryby są w tragicvznym stanie na ebayu znalazłem ale musze wiedzieć który to rok
MOŻĘ ktoś z was wie gdzie poza dealerem kawa można sprawdzic za pomocą VINu rocznik
P.S pisząc VIN mam na mysli nr ramy
POMOCY!
No niestety tryby są w tragicvznym stanie na ebayu znalazłem ale musze wiedzieć który to rok
MOŻĘ ktoś z was wie gdzie poza dealerem kawa można sprawdzic za pomocą VINu rocznik
P.S pisząc VIN mam na mysli nr ramy
POMOCY!