Temat dla ziomali z okolic Świdnicy, Ślezy i Dzierżoniowa
-
Autor tematuMarcel RX
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yamaha YZF 450
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
zawody
Siemka Chlopaki jesli sie nie mysle to 30 wrzesnia sa Zawody w Rusku kolo Strzegomia!! Super impreza dla początkujacych i nie tylko!! Zapraszam serdecznie tam sie mozna spotkac!! JA NIestety Zatarlem Dzisiaj Swoja Ćwiare;/;/ i zjawie sie tam jedynie jako KIbic;/;/ehh pozdro!
Enduro Team Wiry..
Młode Chlopaki wielkiej pasji z ogromnymi marzeniami...
-
Autor tematuMarcel RX
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Zawody w Rusku
aaa Wiec Tak Dzisiaj Sie Wlasnie Dowiedzialem ze Organizator Tych Zawodow Zmarl[*] jakos dwa czy tydzien temu i zawody sie nie odbedą!!
I to Byly zawody bardziej w stylu cross country trasa prowadzona byla po Zajeb** PIsakowni..I Jak Dla MNie Naprawde Ciekawa impreza:) NIestety w tym roku sie nie odbedzie a cobedzie w przyszlym to zobaczymy! pzdr
ale jak juz naprawie sprzeta zchecia bym sie tam wybral pojezdzic bo super miejscowa..zawsze sie mozna zgadac:) a co do chlopakow z Walbrzycha to troche za daleko zeby wybrac sie do was motorem. co Innego samochodem z moto na przyczepce ale to Dopiero w przyszlym roku bo narazie jeszcze nie mam prawka;] ..pzdr
I to Byly zawody bardziej w stylu cross country trasa prowadzona byla po Zajeb** PIsakowni..I Jak Dla MNie Naprawde Ciekawa impreza:) NIestety w tym roku sie nie odbedzie a cobedzie w przyszlym to zobaczymy! pzdr
ale jak juz naprawie sprzeta zchecia bym sie tam wybral pojezdzic bo super miejscowa..zawsze sie mozna zgadac:) a co do chlopakow z Walbrzycha to troche za daleko zeby wybrac sie do was motorem. co Innego samochodem z moto na przyczepce ale to Dopiero w przyszlym roku bo narazie jeszcze nie mam prawka;] ..pzdr
Enduro Team Wiry..
-
Autor tematuMarcel RX
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Wypad poszalec
No Widzicie jak to Jest TEraz jak Mi Moto Padlo to sie Osoby do Jazdy Znalazly:) ale no trudno bywa..a Jak NArazie mozecie sie zegrac bezemnie noi zapraszam w Moje strony:) jak cos dajcie znac dojade do was jakas etką hehe:) Znam JEszcze inna piaskownie jeszcze blizej pzdr
Enduro Team Wiry..
-
Autor tematuMarcel RX
- Mistrz prostej
- Kontakt:
moto
Jak Poszedl Nikasyl i Cala Reszta oj to czarno to widze ale narazie nic nie wiem musze sciagnac cylinder i wtedy bede wiedzial co i jak:) ale np na ta piaskownie tu blisko mnie Krzczonow to spokojnie moge podjechazc z KOlega albo pozycze od Wujka KLRa 650...zawsze cos..pzdr
Enduro Team Wiry..