Mam córe
-
Autor tematumaverick
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250 07
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Mam córe
Mam córcie juz drugą i wszystko na to wskazuje ze zrobie
CROSSGIRLSTEAMPOLAND
i bede pierwszy 8)
CROSSGIRLSTEAMPOLAND
i bede pierwszy 8)
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Tutaj na oslode wysylam Wam dziewczyny, ktory niezle wymiataja :
1. http://www.heather-williams.com/pictures.htm
2. http://www.motocrossgirls.at.tt/ - polecam dział "My gallery"
No coz marze, zeby latac tak jak one
1. http://www.heather-williams.com/pictures.htm
2. http://www.motocrossgirls.at.tt/ - polecam dział "My gallery"
No coz marze, zeby latac tak jak one
KTM 85 SX 2007
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Och kurde, niezle wymiataja!!!
Zdania jednak nie zmienie. Podobnie jest w koszykowce. Tez znajdzie sie kilka dziewczyn na swiecie, co dobrze graja, ale i tak zadna nie zrobi tego lepiej niz facet. No coz, isntnieje kilka takich dyscyplin, gdzie najlepsza kobieta nigdy nie bedzie lepsza od najlepszego faceta. Generalnie w sporcie mezczyzni lepiej sie odnajduja, poniewaz sa sprawniejsi motorycznie i chyba instynktownie sa bardziej zdetermnowani na sukces.
Jednak w kilku obszarach kobiety radza sobie calkiem dobrze, np. taniec towarzyski, jazda figurowa na lodzie, gimnastyka, plywanie synchroniczne, ... taniec na rurze;-))) - przynajmniej milo papatrzec, bo zaden facet tak sie nie potrafi ruszac.
Zdania jednak nie zmienie. Podobnie jest w koszykowce. Tez znajdzie sie kilka dziewczyn na swiecie, co dobrze graja, ale i tak zadna nie zrobi tego lepiej niz facet. No coz, isntnieje kilka takich dyscyplin, gdzie najlepsza kobieta nigdy nie bedzie lepsza od najlepszego faceta. Generalnie w sporcie mezczyzni lepiej sie odnajduja, poniewaz sa sprawniejsi motorycznie i chyba instynktownie sa bardziej zdetermnowani na sukces.
Jednak w kilku obszarach kobiety radza sobie calkiem dobrze, np. taniec towarzyski, jazda figurowa na lodzie, gimnastyka, plywanie synchroniczne, ... taniec na rurze;-))) - przynajmniej milo papatrzec, bo zaden facet tak sie nie potrafi ruszac.
Nikasil.pl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Tak generalnie zgadzam sie, ze kobiety maja mniejsze predyspozycje do MX etc. - to co napisales. Jest jednak ale - wazne jest robic to co sie kocha, a mnie zadne inne hobby nie interesuje oprocz crossow. Mam jobla na tym punkcie i niesamowita frajde. Wiec chce jezdzic jak najlepiej jak na moje mozliwosci i czerpac z tego radosc.
Wszystkim zreszt atego zycze i braku kontuzji, bo wiem jak wkurza przerwa w jezdzie
Wszystkim zreszt atego zycze i braku kontuzji, bo wiem jak wkurza przerwa w jezdzie
KTM 85 SX 2007
-
Autor tematumaverick
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250 07
Fajnie by było jakbys Luis na zawodach dostał baty od plci przeciwnej, ale bym miał wtedy ubaw
Powiem tak:
Beda robiły co beda chcialy.
Gabi juz ciagnie na skuter a Zuzka niech na razie wali w pieluchy.
A tak pozatym to Luigi ma ogólnie wypaczone podejscie do róznych dyscyplin sportu, bo z tego ze kiedys byłem w kadrze Polski juniorów w łucznictwie tez sie nabijał.
Pozdrawiam i do zobaczyska.
Powiem tak:
Beda robiły co beda chcialy.
Gabi juz ciagnie na skuter a Zuzka niech na razie wali w pieluchy.
A tak pozatym to Luigi ma ogólnie wypaczone podejscie do róznych dyscyplin sportu, bo z tego ze kiedys byłem w kadrze Polski juniorów w łucznictwie tez sie nabijał.
Pozdrawiam i do zobaczyska.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
Natha ty gdzie jeżdzisz? bo na czym to widzimy . Może bys sklepala lulka na jakim torze, moge tez podjechac ...zrobie zdjecia i umieszzce na stronie
A Luis to moglbys tym laskom, co Natha wyslala linki, motory umyć
...nieżle wymiataja!!
A Luis to moglbys tym laskom, co Natha wyslala linki, motory umyć
...nieżle wymiataja!!
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Słuchajcie, generalnie Natha się zgodziła, że dziewczyny mają mniejsze predyspozycje do uprawiania większości sportów.
Swoją drogą, to Natha musi być napawdę fajna dziewczyna, skoro śmiga na crossie i twierdzi, że jest to jej ulubiony sport;-)))
To Ty niedługo zaczniesz nam myć motory, jeśli nadal będziesz unikać treningów!!!
Ja będę cieżko i regularnie ćwiczyć, tak na wszelki wypadek, żeby żadna kobieta mnie nie objechała... i Wy tez, tj. Ty i Maverick.[/list][/list]
Swoją drogą, to Natha musi być napawdę fajna dziewczyna, skoro śmiga na crossie i twierdzi, że jest to jej ulubiony sport;-)))
To Ty niedługo zaczniesz nam myć motory, jeśli nadal będziesz unikać treningów!!!
Ja będę cieżko i regularnie ćwiczyć, tak na wszelki wypadek, żeby żadna kobieta mnie nie objechała... i Wy tez, tj. Ty i Maverick.[/list][/list]
Nikasil.pl