Prostowanie chłodnicy - co radzicie?
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
http://img279.imageshack.us/my.php?image=img90280xo.jpg
Witam wyzej dalem foto mojej pogientej chlodnicy , jutro zamierzam sciagnac komin i w lewa krawedz chlodnicy ( ta ktora nachodzi na wydech ) zamierzam popukac delikanie mlotmiek zeby minimalnie ja wyprostowac , co o tym sadzicie ?? Moze ktos z was wie gdzie w Wielkopolskim lub Dolnoslaskim prostuja chlodnice ??
Witam wyzej dalem foto mojej pogientej chlodnicy , jutro zamierzam sciagnac komin i w lewa krawedz chlodnicy ( ta ktora nachodzi na wydech ) zamierzam popukac delikanie mlotmiek zeby minimalnie ja wyprostowac , co o tym sadzicie ?? Moze ktos z was wie gdzie w Wielkopolskim lub Dolnoslaskim prostuja chlodnice ??
Yamaha YZ250f # 53w
-
- Do odcięcia!
Hormon-mam zaprzyjaźnioną firmę która specjalizuje sie w naprawie chłodnic, intercoolerów etc. Co prawda siedzą raczej w ciężarówkach ale...Firma jest z Kargowej-pomiędzy Poznaniem a Zieloną Górą, bliżej Zielonej. Tel. do bossa 602 111 904. Jak umiejętnie zagadasz, to może Ci pomogą. Nazywają się Maximus.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Piasektt ... Dla mnie Gleba jest najlepsza szkola ( Pewnie nie tylko dla mnie ) Tylko z glebami nigdy nie wiadomo czasami mozna ostro przydzwonic , przeleciec np przez kierde i nic nie zrobic ze sprzetem a na zwyklym piaszczystym winklu polamac klamke & np pogiac chlodnice . Najlepiej sie wogole nie wywracac ale nie zawsze jest tak fajnie ja sie pisze .
Yamaha YZ250f # 53w