Wszystko o kierownicach - Wasze opinie i porady?
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Montują Magure, a nie renthala. I fatbary od2003 roku.Sierot pisze:Jest to zupełnie inne rozwiązanie iż w KTMie. Tam musisz dokupić taką ,,szynę" do grubej (28,6) kierownicy a od 22 zdejmujesz.
Tak jest tylko w 65 i 85 bo od 125 chyba dostajesz 28,6 Renthala.
Co do firmy WRP, to bardzo dobre kierownice przy zachowaniu w miare rozsądnej cenie. Moje zdanie jest takie, że za renthala płacisz w większości za marke, a różnica w materiałach jest minimalna, albo nie ma jej wogóle.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: kawasaki
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Filu pisze:Montują Magure, a nie renthala. I fatbary od2003 roku.Sierot pisze:Jest to zupełnie inne rozwiązanie iż w KTMie. Tam musisz dokupić taką ,,szynę" do grubej (28,6) kierownicy a od 22 zdejmujesz.
Tak jest tylko w 65 i 85 bo od 125 chyba dostajesz 28,6 Renthala.
Co do firmy WRP, to bardzo dobre kierownice przy zachowaniu w miare rozsądnej cenie. Moje zdanie jest takie, że za renthala płacisz w większości za marke, a różnica w materiałach jest minimalna, albo nie ma jej wogóle.
Przepraszam a fatbar to nie jest kierownica od RENTHALA? Bo ja przy swojej 85sx mam RENTHAL FATBAR.
KTM 125SX '10 :]
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Fatbar to raczej nazwa kierownicy Renthala, tak jak i Twin-wall. Inni sobie dopisują nazwę tak jest np. z marką butów Adidas. To jest nazwa firmy, a wszyscy i tak mówią na buty sportowe - adidasy. Magura z Renthalem to dokładnie to samo, różnicy w wykonaniu i jakości nie ma.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
![](http://www.brandsoftheworld.com/brands/0014/9881/brand.gif)
![](http://www.brandsoftheworld.com/brands/0014/9881/brand.gif)