MX vs ATV UNLEASHED
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ250/RM125/KDX125
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Re: MX vs ATV UNLEASHED
Dzięki Dede ;]
A i mam jeszcze jedno pytanko. Jak nowe grafiki motorków w formacie DXT przerobić tak aby działały w grze?
A i mam jeszcze jedno pytanko. Jak nowe grafiki motorków w formacie DXT przerobić tak aby działały w grze?
I <3 KADETT
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Honda CRF 250R 2009r
- Kontakt:
Przepraszam za post pod postem.
Jako że na serwerze hamachi MotoX Pro Racing jest wielu użytkowników, którzy nie bywają w ogóle online, a jedynie zajmują miejsce w sieci, zrobiłem nową sieć.
Chętnie wyrzuciłbym z tamtej nieaktywnych użytkowników, jednak przez format komputera straciłem do niej uprawnienia. Zapraszam do gry w nowej sieci:
Nazwa: MotoX Pro Racing 2
Hasło: race
Nieaktywni użytkownicy będą usuwani więc jeśli nie masz zamiaru grać - nie dołączaj. Postaram się utrzymywać sieć w jak najlepszej kondycji.
EDIT 1: Pamiętajcie o posiadaniu Hamachi w wersji 1.0.1.5 i fizyki sim.
Jako że na serwerze hamachi MotoX Pro Racing jest wielu użytkowników, którzy nie bywają w ogóle online, a jedynie zajmują miejsce w sieci, zrobiłem nową sieć.
Chętnie wyrzuciłbym z tamtej nieaktywnych użytkowników, jednak przez format komputera straciłem do niej uprawnienia. Zapraszam do gry w nowej sieci:
Nazwa: MotoX Pro Racing 2
Hasło: race
Nieaktywni użytkownicy będą usuwani więc jeśli nie masz zamiaru grać - nie dołączaj. Postaram się utrzymywać sieć w jak najlepszej kondycji.
EDIT 1: Pamiętajcie o posiadaniu Hamachi w wersji 1.0.1.5 i fizyki sim.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: KX250F'13
El0 all ;D
Mógł by mi ktoś w punktach wytłumaczyć jak wgrywać mody motorów lub skiny ? Najlepiej jak by mi Ten ktoś podesłał to na PW
Pozdro
Kopczyns1
Mógł by mi ktoś w punktach wytłumaczyć jak wgrywać mody motorów lub skiny ? Najlepiej jak by mi Ten ktoś podesłał to na PW
Pozdro
Kopczyns1
-
- Rekord toru!
- Motocykl: gram w zielone
- Kontakt:
Tajemnica zawodowa ! :finga:Hubert12 pisze:jak zrobic backflipa i frontflipa trzeba miec jakiegoś moda.
Gdy mam pochylenie do przodu na V a do tylu na C to:
Robie tak żeby przy wyskoku pasek "napięcia" byl na max i wtedy wysoko lecisz, odrazy gdy przednie kolo CI sie oderwie naciskasz SHIFT oraz V x2 lub wiecej aż ci sie zacznie obracać. Podobnie 360 LEWO lub PRAWO dorzucasz do tej kombinacji A nie wiem jak sie hamuje trik
Części do Rm 125 2001 i pokrewnych do skrzyni- SPRZEDAM