Andrzej Pawełkowicz AKA MŁODY z CROSS DEMONS miał WYPADEK!!!
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ha Ha Ha Ha dobre ... a tak powaznie jak ogladnelem to gleba w sumie nie wygladala groznie i dlatego trzeba miec buzer bo nawet w niegroznych glebach moze byc bardzo potrzebny!!!!!xXx pisze:to ze ty jestes spasiona swinia i masz naturalny airbag to nie znaczy ze kazdy ma taki byc...tymbardziej jak skacze na rampie...
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
O kurde! Niby taki mały skok a skończył sie tak fatalnie. Nie miał nawet czasu żeby coś zrobić, chociażby zeskoczyć z motocykla. Po tym filmie dostalem 2 lekcje:
1. Nie wychodz z domu bez buzera
2. Nie wjezdzaj na rampe KX'em (lol)
Powrotu do zdrowia. P.S nie sądziłem wcześniej że taki niewielki skok może sie tak skończyć. To mnie najbardziej szokuje.
1. Nie wychodz z domu bez buzera
2. Nie wjezdzaj na rampe KX'em (lol)
Powrotu do zdrowia. P.S nie sądziłem wcześniej że taki niewielki skok może sie tak skończyć. To mnie najbardziej szokuje.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Z tego co ja widze to młody nadzial sie centralnie kierownica w klate . Ból musial byc okrutny Nawet gdyby mial buzer , musiała by minac spora chwila za nim doszedł by do siebie , watpie zeby odrazu mogl zlapac oddech . Kurcze na sama mysl o tej glebie przechodza mnie ciarki . Za pierwszym razem jak ogladalem te glebe nie wygladala na taka straszna . ale pozniej jak kolejno klatka po klatce dokladnie obejrzalem film ,doszedlem do wniosku ze Młody mial sporo szczescia ze to sie skonczylo jak skonczylo:roll: Trzymaj sie chłopie
Yamaha YZ250f # 53w
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No też teraz sobie oglądam po klatce i ładne pierdalnięcie centralnie w żebra. Skoro z takiej wysokości można sobie zrobić taką krzywde to co dopiero z ogromnej hopy? (Don Pastor, "On The Pipe" [*] ). OT -> czy żebro może przebić serce? Bo wydaje mi sie że przy odrobinie "szczęścia" jest taka możliwość...ehh co za sport. Pozdro
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt: