Najmilsza obsługa i najgorsza w salonach
-
Autor tematuMXrool
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Najmilsza obsługa i najgorsza w salonach
Piszcie gdzie jest najmilsza i najgorsza obsługa w sklepach/salonach.
Ja mam tyle do powiedzenia, że obsługa w KTM.info (przedstawiciel na Polskę) jest fatalna, szczególnie dział e-mail. Pisałem do nich kilka razy i nic! Jak tak salon może traktować klijenta? Piszę do nich z konkretnymi sprawami, a im się nawet nie chce ospisać.
P.S. pisałęm na kilka kont pocztowych.
Za to dobrą obsługą mogą się poszczycić POLand POSITION. Szczególnie Pan Grzegorz Dąbrowski. Załatwia wszystko fachowo i pofesjonalnie.
Ja mam tyle do powiedzenia, że obsługa w KTM.info (przedstawiciel na Polskę) jest fatalna, szczególnie dział e-mail. Pisałem do nich kilka razy i nic! Jak tak salon może traktować klijenta? Piszę do nich z konkretnymi sprawami, a im się nawet nie chce ospisać.
P.S. pisałęm na kilka kont pocztowych.
Za to dobrą obsługą mogą się poszczycić POLand POSITION. Szczególnie Pan Grzegorz Dąbrowski. Załatwia wszystko fachowo i pofesjonalnie.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Dokładnie tak! Pisałem do nich i 0 odpowiedzi. Podejście naprawde super! Zresztą obsługa w salonie zachowuje sie tak jakby mi łaske robili zaglądając w cennik. Dno dna, chyba największa wada tej firmy.Ja mam tyle do powiedzenia, że obsługa w KTM.info (przedstawiciel na Polskę) jest fatalna, szczególnie dział e-mail. Pisałem do nich kilka razy i nic! Jak tak salon może traktować klijenta? Piszę do nich z konkretnymi sprawami, a im się nawet nie chce ospisać.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
Autor tematuMXrool
- Rekord toru!
- Kontakt:
No tak zapomniałem o Lulku i o Brodim w sklepie MotoX. Spoko obsługa, żeby wszędzie taka była . Dobra też jest w Auner, Rabittsport, Wójcik Moto Centrum. Polecam!
A ten KTM to totalne dno, niech to przeczytają co ludzie o nich sądą. Miałem zamiar zostawić u nich konkretną kase, ale skoro nie chce im sie dupy ruszyć do e-maila to ich biznes i zostawiłem gdzie indziej. Niech wypadają i tyle, nigdy tam już nic nie zamówię.
Wogóle w Polsce jest dziwnie, w PZM też! Kiedyś myślałem nawet by lic. kupić np. w Czechach
A ten KTM to totalne dno, niech to przeczytają co ludzie o nich sądą. Miałem zamiar zostawić u nich konkretną kase, ale skoro nie chce im sie dupy ruszyć do e-maila to ich biznes i zostawiłem gdzie indziej. Niech wypadają i tyle, nigdy tam już nic nie zamówię.
Wogóle w Polsce jest dziwnie, w PZM też! Kiedyś myślałem nawet by lic. kupić np. w Czechach
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt: