O KTMach
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Re: O KTMach
Witam! Jestem na forum nowy lecz motocyklista młody ale doświadczony. Posiadam Kawasaki KMX 125 i brakuje mi już w nim mocy!.... CHciałbym kupić coś lepszego lecz musi być zarejestrowane na A1! Więc pomyślałem nad Huśką Wr 125?... Powiedzcie mi czy poczuje różnice w konikach i czym się różni WR od WRE? WRE gorszy model?... na allegro jest jedna prawdziwa WR a reszte same WRE :/ i powiedzcie mi jeszcze coś o KTMie, bo podobno najbardziej tam leci skrzynia i sprzęgło, boje się że będą wydatki!?! Jeżeli nie te dwa moto to zaproponujcie inne ( przeczytałem wszystkie 12 stron lecz do mnie i tak to nie przemawia zbytnio!!!)
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Różnie to bywa.
Nic w niczym nie leci. WRE jest to bardziej lajtowa wersja WR, raczej bliższa DT niż WR. A wydatki zawsze będą, bo to moto wyczynowe.Traper pisze:Witam! Jestem na forum nowy lecz motocyklista młody ale doświadczony. Posiadam Kawasaki KMX 125 i brakuje mi już w nim mocy!.... CHciałbym kupić coś lepszego lecz musi być zarejestrowane na A1! Więc pomyślałem nad Huśką Wr 125?... Powiedzcie mi czy poczuje różnice w konikach i czym się różni WR od WRE? WRE gorszy model?... na allegro jest jedna prawdziwa WR a reszte same WRE :/ i powiedzcie mi jeszcze coś o KTMie, bo podobno najbardziej tam leci skrzynia i sprzęgło, boje się że będą wydatki!?! Jeżeli nie te dwa moto to zaproponujcie inne ( przeczytałem wszystkie 12 stron lecz do mnie i tak to nie przemawia zbytnio!!!)
-
Jeśli masz takie samo zawieszenie jak w SX 125 04' , to wyciągasz sprężyne, dobijasz lage do końca, lejesz olej(od góry ), bierzesz strzykawke z wężykiem o długości 12,5 cm i zassysasz nadmiar. 12,5 cm mierząc od góry.olek1236 pisze:Witam ile wlac oleju w lagi do SX 250 2002rok?
Ostatnio zmieniony czw, 6 maja 2010, 23:17 przez WLD_Wlodi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
http://www.youtube.com/watch?v=oVsrXF5C ... re=related
Test elektrycznego KTMa, jakoś się odpycha, a nawet skacze
Test elektrycznego KTMa, jakoś się odpycha, a nawet skacze
-
- Motocykl: EXC 400 '12
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ładnie jak tę wtyczkę wciska do silnika. Niestety przyszłość będzie brutalna dla zmysłu słuchu
"Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały"
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: KTM LC4 SM Prestige
- Kontakt:
Panowie a jak jest sróżnica w kolorze lag - czarne a srebrne? Kiedyś coś tam słyszałem ale do końca nie mam pewności...
YAMAHA yz250f '04...
KTM LC4 SM Prestige...
EXC 525
KTM LC4 SM Prestige...
EXC 525
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Husaberg FE 570
Mam pytanie odnośnie tłoka. Po ilu motogodzinach należy wymienić tłok w KTM EXC 450 '05 ? Bo się zastanawiam czy wymienić czy nie. Na razie nie ma problemu z silnikiem. Pali elegancko ale może profilaktycznie by wymienić...
-
- Amator leśnych szlaków
A powiedz mi kiedy pojdziesz do dentysty? jak ci zaczna wypadac juz zeby czy jak zacznie bolec? Prawda jest taka ze nikt nie wie co ile mth wymieniac. Moj mechanik powiedzial mi ze co 90 mth tak jak w serwisowce, ja nabrykalem 136 i moto chodzi elegancko, pali na dotyk, kopcic tez nie kopci. U kolegi w takim samym sprzecie (mowa o EXC 400 09) po 170 nie bylo ozznak zuzycia tloka ani cylindra :rolleyes: ostatnio koles od husaberga 09 powiedzial mi ze tlok to co 200 mth. Ja bede wymienial teraz bo 500zl w te czy we wte to juz jeden .... a zawsze odkrecasz manetke bez zastanawianiaa sie co sie moze zaraz sta c
-
- Mechanik motocyklowy
- Motocykl: rmz
Czy wszystkie informacje sa poprawne?
Co na tej aukcji nie jest prawda a co jest jest z wiedza lub niewiedza właściciela? :rolleyes:
http://allegro.pl/ladny-ktm-exc-250-03- ... 97968.html
Co na tej aukcji nie jest prawda a co jest jest z wiedza lub niewiedza właściciela? :rolleyes:
http://allegro.pl/ladny-ktm-exc-250-03- ... 97968.html
POWER 4 SUSPENSION
https://www.facebook.com/Power4Suspension?ref=hl
https://www.facebook.com/Power4Suspension?ref=hl