FMX w Lublinie, jak Ogłaza skakał przez TIR`a
-
Autor tematusupersheep
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
FMX w Lublinie, jak Ogłaza skakał przez TIR`a
wie ktoś coś o tym? na placu przed zamkiem jest ustawiona rampa i usypane lądowanie
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Re: FMX w Lublinie
super możesz sobie poskakaćsupersheep pisze:wie ktoś coś o tym? na placu przed zamkiem jest ustawiona rampa i usypane lądowanie

Ja niestety nic nie wiem
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
A widzieliście, że Ogłaza miał zakryte reklamy na motocyklu? Pewnia ta jeb...na TVP kazała zakryć!!!! Jak teraz namówić sponsorów na wsparcie MX/ FMX, jak madia zabijają inicjatywę sponsorską. Aż się zdenerwowałem. Ciekawe czy Małyszowi zakryliby logo na nartach podczas zawodów, co? Zdenerwowałem się, jak cholera!
Niebawem pokażemy Wam krótki filmik by MotoX.. bez cenzury;-))) Taka zajawka naszych możliwości. Ojjj, będzie się działo.
Niebawem pokażemy Wam krótki filmik by MotoX.. bez cenzury;-))) Taka zajawka naszych możliwości. Ojjj, będzie się działo.
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
A mówiłem że te nasze TV jest gówno warte 8) 8) 8) włącznie z polszmatem.lulek001 pisze:Pewnia ta jeb...na TVP kazała zakryć!!!!

Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
wiesz no jest to wkur... ale co można zrobićlulek001 pisze:A widzieliście, że Ogłaza miał zakryte reklamy na motocyklu? Pewnia ta jeb...na TVP kazała zakryć!!!! Jak teraz namówić sponsorów na wsparcie MX/ FMX, jak madia zabijają inicjatywę sponsorską. Aż się zdenerwowałem. Ciekawe czy Małyszowi zakryliby logo na nartach podczas zawodów, co? Zdenerwowałem się, jak cholera!

A w programie "Mój pierwszy raz" ktoś sobie zamarzył żeby sobie trialem pojeździć i jeździł z T. Błażusiakiem który miał zaklejony nawet anpis Gas Gas na motocyklu!!!!! takżee na ubraniu....poprostu chore
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
maromistrz pisze:wiesz no jest to wkur... ale co można zrobićlulek001 pisze:A widzieliście, że Ogłaza miał zakryte reklamy na motocyklu? Pewnia ta jeb...na TVP kazała zakryć!!!! Jak teraz namówić sponsorów na wsparcie MX/ FMX, jak madia zabijają inicjatywę sponsorską. Aż się zdenerwowałem. Ciekawe czy Małyszowi zakryliby logo na nartach podczas zawodów, co? Zdenerwowałem się, jak cholera!
Niebawem pokażemy Wam krótki filmik by MotoX.. bez cenzury;-))) Taka zajawka naszych możliwości. Ojjj, będzie się działo.![]()
A w programie "Mój pierwszy raz" ktoś sobie zamarzył żeby sobie trialem pojeździć i jeździł z T. Błażusiakiem który miał zaklejony nawet anpis Gas Gas na motocyklu!!!!! takżee na ubraniu....poprostu chore
Racja to wszytko jest chore

Nieda sie

KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt: