KTM 2007
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
A co teraz nie jest podobna? Na nowym cylku bedzie dużo mocniejsza, zmieni sie pewnie troche charakterystyka silnika ale tak jak Sebool mówi.Teraz pewnie dużo osób przesiądzie się na 2T-koszty niższe a moc już będzie podobna do mocy 4T.
Co do szans to raczej nie, niejeden pokazał na secie jak sie tnie i że można wygrywać z 4T.czyzby to dlatego ze 250f bylo mocniejsze od 125 i w klasie zawodow chcieli przyrownas szanse zrobili 144??? bo gdzies tak czytalem?
I wcale nie są mocniejsze, inaczej oddają moc. Ludzie co wy z tą mocą wyskakujecie.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: --------
- Kontakt:
fabryki maja to do siebie ze lubia sobie czasami dodac pare kucy w papierkach . Nie mam tu pod reka gazety motocykl,ale tam w testach master bike sa zawsze robione pomiary motocykli z danej klasy i wyniki znaczaco odbiegaja od deklaracji fabryk.Jak ktos ma pod reka motocykl z jednym z tych testów to niech poda róznice.
Dla mnie te 47 kucy to tez troche duzo.
Dla mnie te 47 kucy to tez troche duzo.
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Chłopaki powiem tak: zwiększy się obwód cylindra, skok tłoka i wtedy moment pójdzie w górę i troche moc, ale zrobili to głównie na moment obrotowy. Ale i tak najważniejsze w nowych KTMach jest: nowa rama, nowa mambrana ( Vforce 3 ), lekkość ( w porównaniu z moją 2003 setką nową teraz mam i waży 7 kg mniej ), półki w serji kute są, nowe amortyzatory ( inaczej sie otwierają, są z zamknietymi kardridżami ), nowy wahacz ( dużo lżejszy i sztywniejszy ) i wiele jeszcze małych przeróbek które dużo wnoszą do konfortu jzdy. Niepisze o wyglądzie bo KTM co rok zmienia design.
KTM 125SX '10 :]
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Isbi to nie jest żaden 08. To jest 07 robiony w Holandii czy tam gdzie ten gość sie reklamuje. Mam książke serwisową i advertisimenty KTMa i niema żadnego takiego modelu KTMa. Mam książke 07 i niema czegoś takiego jak KTM 144 SX i niebędzie w seryjnej produkcji przez nastempne kilka lat. Okleina jest ta sama co w 07 a zrobić sobie okleine z napisem 144 sx to żaden probllem.
KTM 125SX '10 :]
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
EXC-F 450 2008 to mi sie wydaje że ktoś sobie do SX lampe dodał bo to nie jest gotowy EXC można to chyba stwierdzić po braku podnurzki.
Yamaha YZ 250F 2008
http://www.bikepics.com/members/Pacian/
http://www.bikepics.com/members/Pacian/