KTM 2007
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
to jest najprawdziwsza prawda.Jak ostatnio Yamaha wypuściłą nową R1 to wypowiedzieli się że mało zmnieniąją bo nie chcą żeby posiadacze starszych maszyn nie czuli że mają starą maszyne.Widać KTM ma inne rozumowaniekams pisze:niech wsadzą do tej yamahy white niebieskie obręcze
Taka na przykład głupia APRILLiA troche w offroadzie namieszała te enduro ztłumikiem nad kołem - jakiś nowy trend -a japońce jak to japońce ryżookie stwory jak coś dobre to zostawiają heh design crossów od 7 lat praktycznie się nie zmienia
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Kontakt:
Już na allgro można kupić SXF 250 właśnie z rocznika 2007 - http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114407396
-
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113504151
Ten juz jest z tydzień na allegro.Ale S.Krywult ma taniej
Ten juz jest z tydzień na allegro.Ale S.Krywult ma taniej
-
- Kontakt:
To dego ze yzf biała jest pięna sie zgadzam,i mi sie przynajniej bardziej podoba niż ktm-y ,ale one też są niczego sobie:DDaiman pisze:a mi się wcale KTMy nie podobają - jedynie modele '06 wyglądały jako tako. Najpiękniejsze i w ogóle najlepsze są Yamahy ( zwłaszcza biała yz250f '07 - cudowna)
P.S.HELP-pomóżcie mi namówić bubbe zeby wiął na handel(którą chce kupić) białą yzf-ke Se a nie zwykłą:D Jest 100$(ok.300zł) drożna a wygląda dużo lepiej,i w końcu to spiecalna edycja a nie zwykła nawet jeśli nic nie ma lepszego od zwykłęm