MotoX.com.pl Racing Team - co Wy na to?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
witam wszystkich!!! dawno tu nie lookalem wiec nie wiem co jest grane <ale to nie z mojej winy> pomysl git!!! mxrool masz broxa tez u mnie,oczywiscie millera..... ja uwazam ze koszulki to nie glupi pomysl,nie trzeba sie scigac w mp czy pzm zeby w nich jezdzic lub chociaz w nich jezdzic ,nawet jak smigasz po lasach koszulka "MotoX Racing Team" to fajny bajer
moim skromnym zdaniem koszulki powinny byc w odcieniach lub kolorach maszyn<ktm-pomaranczowa,kawasaki-zielona itp....> mysle ze to nie glupi pomysl....a co do naklejek to musze sobie je kupic tylko nie wiem zabardzo jak bo na motobazarze dawno nie bylem.Lulek mowiles ze bedziecie na kilku imprezach mx....w najblizszym czasie na jakich konkretnie??
moim skromnym zdaniem koszulki powinny byc w odcieniach lub kolorach maszyn<ktm-pomaranczowa,kawasaki-zielona itp....> mysle ze to nie glupi pomysl....a co do naklejek to musze sobie je kupic tylko nie wiem zabardzo jak bo na motobazarze dawno nie bylem.Lulek mowiles ze bedziecie na kilku imprezach mx....w najblizszym czasie na jakich konkretnie??
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: CRF only
- Kontakt:
Z poświęceniem przeczytałem cały temat i czytając tak post po poście coraz bardziej sie "napaliłem" na ten pomysł i zasługuje on na aprobatę.
Jestem jak nabardziej za a co do naklejek to mozna by je wysyłac razem z koszulkami jeżeli nie może ktos odebrać osobiscie!
Co sie stao ze nik nie odp z osób pilnujacej tej sprawy bo sie wszystcy coraz bardziej zniechecają!?
A z tego co widze ta firma nadaje sie w 100% >> http://www.pjsport.tcz.pl
Czekam na odpowiedz!
pozdr.
Jestem jak nabardziej za a co do naklejek to mozna by je wysyłac razem z koszulkami jeżeli nie może ktos odebrać osobiscie!
Co sie stao ze nik nie odp z osób pilnujacej tej sprawy bo sie wszystcy coraz bardziej zniechecają!?
A z tego co widze ta firma nadaje sie w 100% >> http://www.pjsport.tcz.pl
Czekam na odpowiedz!
pozdr.
RS SERWIS