MotoX.com.pl Racing Team - co Wy na to?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
...
dobry pomysł z tymi koszuklami, jak sie pojawią napewno z czasem sobie taką sprawie, gdzie mozna dostac naklejki na motorki, od nas troche sprzetu wychodzi w świat wiec jezeli na kazdym bedzie naklejka motox.com to ilość ludzi na forum wzrośnie na pewno kazdy sobie zaglądnie z ciekawości:) Pozdrawiam
EVERYBODY POMARAŃCZE!!!!
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Co do naklejek, to oczywiście na zawodach lub motobazarach, na których będziemy ("661 on tour" - tu jest aktualna informacja o naszej trasie)można do nas podejść i nie odmówimy naklejek. Naklejki są przygotowane specjalnie z myślą o sympatykach MotoX.com.pl;-)
Teraz w sprawie koszulek,... bo wiem, że już wielu się niecierpliwi. Bardzo Was przepraszamy, ale z przyczyn niezależnych od nas nie otrzymaliśmy jeszcze projektów. Firma, którą poprosiłem o projekty jakby o nas zapomniała. Mamy ten temat na uwadze i na pewno coś takiego się pojawi.
Czy ktoś zna jeszcze inna firmę oprócz Zem Racing, która coś takiego może przygotować? Tylko żeby była terminowa!!!
Teraz w sprawie koszulek,... bo wiem, że już wielu się niecierpliwi. Bardzo Was przepraszamy, ale z przyczyn niezależnych od nas nie otrzymaliśmy jeszcze projektów. Firma, którą poprosiłem o projekty jakby o nas zapomniała. Mamy ten temat na uwadze i na pewno coś takiego się pojawi.
Czy ktoś zna jeszcze inna firmę oprócz Zem Racing, która coś takiego może przygotować? Tylko żeby była terminowa!!!
Nikasil.pl