MotoX.com.pl Racing Team - co Wy na to?
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Super pomysł!!! Kurde, MXroll... Ty chyba zostaniesz w przyszłości Team Managerem, hihi. Może za kilka lat coś takiego byłoby realne... zobaczymy.
A na chwilę obecną, to mam taką propozycję dla wszystkich, którzy chcieliby swoją osobą wesprzeć MotoX.com.pl (zawodnicy i amatorzy). Jeżeli ktoś zamierza sobie zamówić tzw. "customizowaną" koszlkę, tak jak to zrobił MXroll, i zgodziłby się tam wrzucić logo MotoX.com.pl, to bardzo chętnie udostępnimy. Wystarczy napisać maila na adres: sklep@motox.com.pl, a ja prześlę logo w Corelu (czyli takie, jak zwykle chce firma robiąca koszulki). Bardzo żałuję, że nie możemy takich koszulek sami zrobić w ramach reklamy, ale to jeszcze nie ten etap... brak środków. Wszystko na razie jest inwestowane utrzymanie i rozbudowę serwisu internetowego.
W zamian chętnie opublikujemy zdjęcia z podpisami w galerii pt. "MotoX Racing Team". Co Wy na to? Zapraszam.
A na chwilę obecną, to mam taką propozycję dla wszystkich, którzy chcieliby swoją osobą wesprzeć MotoX.com.pl (zawodnicy i amatorzy). Jeżeli ktoś zamierza sobie zamówić tzw. "customizowaną" koszlkę, tak jak to zrobił MXroll, i zgodziłby się tam wrzucić logo MotoX.com.pl, to bardzo chętnie udostępnimy. Wystarczy napisać maila na adres: sklep@motox.com.pl, a ja prześlę logo w Corelu (czyli takie, jak zwykle chce firma robiąca koszulki). Bardzo żałuję, że nie możemy takich koszulek sami zrobić w ramach reklamy, ale to jeszcze nie ten etap... brak środków. Wszystko na razie jest inwestowane utrzymanie i rozbudowę serwisu internetowego.
W zamian chętnie opublikujemy zdjęcia z podpisami w galerii pt. "MotoX Racing Team". Co Wy na to? Zapraszam.
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Dobra, ja kupuje taką koszulke. Tylko chodzi o to żeby nie byłą przesadna. Moja propozycja jest taka -> cała czarna koszulka ze znaczkiem motoX i tym białym kozakiem na moto (ten znaczek jakoś na piersi). Z tyłu na biało numer i nazwisko. Proste ale chyba ciekawe:D POzdro P.S chociaż najlepiej bedzie jak taką koszuleke odpicją profesjonaliści, bedzie zajebiście.
but only the devil responded cause god wasn't there...