Motocykliści z Olsztyna
-
Autor tematuMouse67
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Motocykliści z Olsztyna
Witam mam 16 lat i KTM SX 125 04' i szukam ludzi którzy jezdza tez crossami w okolicach Olsztyna. Mozna by sie na wypad na tor umuwic. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
===>FMX<=====
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Z tego co wiem, to jest tam bardzo prężnie działający Klub i na pewno zawodników oraz amatorów nie brakuje. Tu masz link do wizytówki Klubu, na dole jest kontakt. Zawsze można zadzwonić i zapytać, kiedy są treningi lub wspólna jazda. Jak powiesz, że jesteś z MotoX.com.pl, to na pewno będą mili dla Ciebie;-))) Zaprzyjaźniony z nami Klub.
http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
Nikasil.pl
-
- Gdzie jest sprzęgło?
pojedz któregoś weekendu na Skande albo na poligon-pieczewo to spotkasz napewno ludzi, bo u nas na torze naprawde mało kto sie pojawia, chyba ze zawodnicy na treningi. Ja wpadałem od czasu do czasu, ale teraz stare kontuzje nie pozwalają mi na zbyt ostre latanie, wiec omijam tor szerokim łukiem bo zawsze jak jestem w okolicy to kusi mnie zrobic kółeczko a potem tylko..........ehhh
pzdr lucas
pzdr lucas
-
- Mistrz prostej
Siema. Ja jestem z olsztyna. Czekam na jakieś oferty jazdy. Wczoraj zrobiłem około 80 km ciemno się już robiło. trasa olsztyn-mątki-cerkiewnik-dobre miasto i spowrotem Ostatnio widziałem jakiegoś typa na trasie na suce chyba w dwupaku. Pozdro
Było -=KX-250-93r.-Ktm-EXC-450-03r.-KXF250-08r.=-
Jest CRF-250-09r.
Jest CRF-250-09r.