KTM SX 200
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: RM125 #155
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
kumpel znalazl namiar do kolesia ktory z usa zalatwia specjalne kompletne zestawy do zalozenia oswietlenia do crossa. kupil cos takiego do yzf400 chyba za 600zl. W sklad zestawu wchodzi: stojan ze wszystkimi cewkami, kompletnie okablowanie,przelaczniki na kierownice, regulator napiecia czyli wszystko oprocz lamp! No i to naprawde dziala, a koszta IMO bez tragedii .
Hmmm czyli mowicie ze 200cm3 moze wyjsc drozej w utrzymaniu od setki? w takim razie przestaje o nim myslec ...
pzdr
Hmmm czyli mowicie ze 200cm3 moze wyjsc drozej w utrzymaniu od setki? w takim razie przestaje o nim myslec ...
pzdr
Fuck The Whales!!! Save 2 Strokes!!!
mXmoto.pl - TLD , BudRacing, MSR, Answer...
mXmoto.pl - TLD , BudRacing, MSR, Answer...
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ja rozmawiałem z kolesiem na torze który z SX 125 przesiadł sie na SX 200 i powiedział że jest to bardzo wygodny motor. Moc nie jest tak wielka jak u 250 ale od dołu zbiera sie podobnie czyli dużo lepiej od sety. Ponadto powiedział mi że utrzymanie 200ccm w jego przypadku wynosi mniej niż 125. O trwałości części nic nie mówił. Rozmawiałem również z Marcinem Wójcikiem o tej maszynie, jeździł nią w OPEN bodajże w 2004r i powiedział mi że jest to najmniej udany model KTMa jaki kiedykolwiek wyprodukowano. Wcześniej zastanawiałem sie nad tym motocyklem ale po tej rozmowie zrezygnowałem, w końcu facet zna sie na rzeczy. Ponadto odstraszyło mnie to że jest to motor "niewymiarowy". Bo musiałby stratować w OPEN a tam to szanse marne z takim motorem.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
chcial bym zeby mi to ktos uzasadnil dlaczego nieudany???nie jest to wcale prawda jak ktos pisal ze tata lukasza wysockiego mowil ze korbowod jest ten sam co 125 NIE JEST TEN SAM!!!ANI TEZ JAK w 250.i tez niezgodze sie ze gra niewarta swieczki ze prawie 125 jesli ktos pojedzie w trudnym enduro na 125 a 200 to inna bajka i sily ma tak jak na tor duzo wiecej niz 125 wkoncu pojemnosc blisza 250 niz 125 bardzo dobra maszyna jak by byla zla to dy nieprodukowali wogule a sx niema bo bylo by to niesprawiedliwe na toze
KTM SX 200
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Nie miałem kontaktu z tym motorem wiec mało moge powiedzieć, jedynie to co wynikało z rozmowy z Marcinem Wójcikiem. Mówił że jest dosyć awaryjny i znacznie słabszy od 250ccm.
Nie mówił że gra nie warta świeczki bo z pewnością w 200 masz pare koni wiecej (na zagraniczych forach piszą że ok 46KM) ale że mam lepiej kupić 125 lub ostatecznie 250.
Z którego roku masz SX? Może Ty nam powiesz coś wiecej na temat tego modelu, nie ma ich tak wiele w Polsce a najlepiej poznać opinie użytkownika. Pozdro
Nie mówił że gra nie warta świeczki bo z pewnością w 200 masz pare koni wiecej (na zagraniczych forach piszą że ok 46KM) ale że mam lepiej kupić 125 lub ostatecznie 250.
Z którego roku masz SX? Może Ty nam powiesz coś wiecej na temat tego modelu, nie ma ich tak wiele w Polsce a najlepiej poznać opinie użytkownika. Pozdro
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: ktm mxc 200
Re: KTM SX 200
W sklepie widziałem uszczelkę pod głowice i było napisane że pasuje do 125-200 jak to jest pojemność większa a psuje do 125
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: ktm sx 125
- Kontakt:
Motocykl poręczny jak 125, przy czym bardzo mocny. Jesli ktos zaczyna przygode z crossami to nie polecam. 125 jest w zupelnosci wystarczajace lub 250 4T.
-
- Amator leśnych szlaków
ja osobiscie mialam do czynienia z 200 tylko ze exc. Motor bardzo zrywny i lekkki. na hamowni wyslo mi 50 KM z hakiem wiec bardzo duzo. Spokojnie bral setki 2T i 250 4T w wyczynie. wazy okolo 110kg wiec sxbedzie pewnie z 10 kg lzejszy jak i nie wiecej. Problemu z czesciami nie ma bo dostaniesz wszystkie w serwisie ktm. Bardzo polecam taka 2 setke.