KTM SX 200
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
KTM SX 200
W internecie jest bardzo mało wiadomości o tej maszynie. Co o niej sądzicie? Ktoś jeździł? Jakie wrażenia? Czytałem jedynie że jest zwinna jak 125 a po dodaniu gazu leci prawie jak 250. Czy to prawda? Pytam oczywiście z ciekawości bo mało wiem o tym motocyklu. Jest wogóle jeszcze produkowany?
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Tak jest jak słyszeliście, zwinność setki i moc 250-tki. To jest takie ześwirowane połączenie, wygodne naprawdę. Jechali na tych motorach w 2004 roku M. Wójcik i Ł. Wysocki w klasie Open. Lekki motor i duuża moc. Więcej nie mogę się wypowiedzieć, bo nie miałem dużego kontaktu z tym motorem.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Z taką opinią sie nie spotkałem. A co z częsciami skoro już go nie produkują? Zamienne częsci pasowałyby od 125 czy od 250 np tuningowane układy wydechowe? Z danych wynika że waga tej maszyny jest identyczna z 125.ja słyszałem że gra nie warta świeczki moc ma podobną do 125 tylko większy dół
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Napewno jest nadal produkowany 200 EXC. Wydech można dostać spokojnie do niego, inne części (zawieszenie i dodatki do "nadwozia") pasuja. Co do silnika to trzeba już popatrzeć na jakieś firmy co sie zajmuja tym. Napewno co do silnika to: wydech, membrany, świeca, głowica.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60