Gąbki trenowanie skoków
-
Autor tematusniezek_17
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Gąbki trenowanie skoków
witam mam pytanie czy przyadkiem ktos z was skakal kiedys do gabek albo czy ktos ma z was gabki kolo domu?? ile mogakosztowac gabki? to chyba fajna frajda i nie am czego sei bac pozdrawiam
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Ja do gabek nie skakalem ani ich kolo domu nie mam , ale czy tak naprawde nie ma sie czego bac 8) Jazda napewno jest przednia ale gdy np wylondujemy klata na kierownice lub inna czesc moto .
Co do ceny gabek , wcale nie jest tak zle jak sie moze wydawac . Proponuje poszukac jakis firm ktore zajmuja sie produkcja gabek , materacy itp . Takie firmy maja pelno odpadow ktore idealnie nadaja sie do jumpow i ktorych chetnie sie pozbedna bo bedzie ich to mniej kosztowalo niz recycling . Pewnie beda chcieli za to jakas kase ale bedzie to skromna suma .
Co do ceny gabek , wcale nie jest tak zle jak sie moze wydawac . Proponuje poszukac jakis firm ktore zajmuja sie produkcja gabek , materacy itp . Takie firmy maja pelno odpadow ktore idealnie nadaja sie do jumpow i ktorych chetnie sie pozbedna bo bedzie ich to mniej kosztowalo niz recycling . Pewnie beda chcieli za to jakas kase ale bedzie to skromna suma .
Yamaha YZ250f # 53w
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt: