Husqvarna WR 125 - co o tym sądzicie?
-
Autor tematusniezek_17
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Husqvarna WR 125 - co o tym sądzicie?
Co sądzicie o husqvarnie wr125 tylko starszy rocznik 97,98 rok i w jakich granicach cenowych mozna juz kupic ten motor?? bardzo malo wiem na jego temat bo prawie wszedzie ich nie am ani na allegro ani nigdzie malo o nich psize sa tylko te nowsze roczniki ... POZDRAWIAM
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
To jest tzw. tani chwyt reklamowy dla mało wkręconych w topik mocy w motorach. W realu motor jak jedzie na hamownie taki nowy to wyskakje mu 34~38 KM. Dobra juz nie odbiegam od tematu.Tomek-KTM pisze:No własnie nowe setki maja tyle ale z tego co przeglądam na allegro to na wiekszosci aukcji sety np. yz, sx czy kx maja prawie zawsze ponad 40 KM a na aukcjach gdzie sa huski wr pisze ze moc ok 30, 33 KM.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematusniezek_17
- Mistrz prostej
husky
tomek ten drugi link cos nie dziala a ta pierwsz husqvarne widzialem:] chodzi mi o to ze jest ich bardzo bardzo malo :/ podobno od 2002 roku czy jakos tak:P byly robione silniki nowszej generacji. no tak 100 yz cr itd... ale to sa crosowki wiecc takie zylki a to jest enduro wiec chyba dobrze ze ma 30KM?? ile moze kosztowac taka husqvarna? :/ dlaczego tak malo osob ma ten motor chcialbym kupic taki motor nastepny wiec sie interesuje : - )
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- VIP
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Jesli sie dziwnie wkrecala na obroty i padaly swiece to przyczyna moglabyc w zlych ustawieniach gaznika. Fakt ze husqvarny sa malo popularne ale kraza opinie ze to dobre motocykle. Jednak ja na twoim miejscu poszukalbym czegos bardziej popularnego.zibicross pisze:Huska to wogóle taki moło popularny motor!! co do 125 to nie wiem jak z tym jest ale miałem mały kontakt z WR 360 może i miała troche mocy ale normalnie morderca świec!!!i strasznie dziwnie wykręcała się na obroty!