Poznań i okolice WLKP
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: yamaha wr250f
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
cross-girl
elo,elo, witam wszystkich
mam pytanko , pewnie nietypowe, szukam dziewczyn z okolic Poznania
śmigających lub zaczynających zabawe z crossem, Ja już jakiś czas
męcze moją WR-ke na wertepach ale samemu to tak jakoś mało motywująco, nauczyć bym też się czegoś chciała więcej, Jeżdże czasem na biedrusku częściej w puszczykowie przy zakolu warty, więc gdyby ktoś z obecnych tu wymiataczy słyszał o takowych zaintereowanych zintegrowaniem lub nie przeszkadzała by im samym obecnośc dziewczyny
na jakichs lightowych treningach lub wyprawach to była bym wdzięczna za info pozdrawiam
męcze moją WR-ke na wertepach ale samemu to tak jakoś mało motywująco, nauczyć bym też się czegoś chciała więcej, Jeżdże czasem na biedrusku częściej w puszczykowie przy zakolu warty, więc gdyby ktoś z obecnych tu wymiataczy słyszał o takowych zaintereowanych zintegrowaniem lub nie przeszkadzała by im samym obecnośc dziewczyny
na jakichs lightowych treningach lub wyprawach to była bym wdzięczna za info pozdrawiam
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Re: cross-girl
Samemu to przede wszystkim bardzo niebezpiecznie, też zaczynałem od latania w pojedynkę po okolicy i Biedrusku.coda pisze:elo,elo, witam wszystkich
Ja co prawda już coraz rzadziej bawię się w Endurkowanie ale jak by Cię interesowało to trenujemy czasem na takim malutkim torze w Luboniu.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: yamaha wr250f
- Kontakt:
Elo
wiem że niebezpiecznie, bo juz raz zapaliła mi się lampka gdy w lesie wzdłóż Warty próbowałam przeprawić się przez leżące duże drzewo które tak jakoś sobie leżało i nie mialam jak ominąć a raczej nie umiałam no i mała wywrotka była
Gdybyscie wybierali sie na jakies śmiganka była bym wdzieczna za info, popatrze chociaż , może czegoś się naucze
Pozdrawiam
wiem że niebezpiecznie, bo juz raz zapaliła mi się lampka gdy w lesie wzdłóż Warty próbowałam przeprawić się przez leżące duże drzewo które tak jakoś sobie leżało i nie mialam jak ominąć a raczej nie umiałam no i mała wywrotka była
Gdybyscie wybierali sie na jakies śmiganka była bym wdzieczna za info, popatrze chociaż , może czegoś się naucze
Pozdrawiam
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: kawasaki KX
- Kontakt:
witam małe odświeżonko 8) ponieważ rozrasta sie nasze forum a zimą raczej nie latamy choć ja wczoraj po śniegu pośmigałem można by sie ustawić gdzieś ... ja śmigam w Gnieźnie w Oornikach w tym roku zaczne w Wągrowcu i Więcborku wiec jakby ktoś chciał to ja z kumplem z chęcią dołącze pozdrowionka
nie którzy mówią że to dobrze inni że źle
a ja zakochałem sie w 2T
a ja zakochałem sie w 2T
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: kawasaki KX
- Kontakt:
Witam!! w Wągrowcu na prywatnyn torze u Seby mieści sie na terenie starej fabryki fajny tor miło sie tam śmiga. A oje KX to rocznik 98 POZDRAWIAM a i z tego co wiem to powstaje tor w Kobylcu ale to głównie pod quady ale moto tez można będzie polatać
nie którzy mówią że to dobrze inni że źle
a ja zakochałem sie w 2T
a ja zakochałem sie w 2T