Poznań i okolice WLKP
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Poznań i okolice WLKP
Czy jest ktoś chętny do wypadów w strony Obornik, Biedruska i Wrześni? Wogóle czy jest ktoś z ok. Poznania?
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
To jak bedziesz sie wybierał na tor do WLKP to daj znac Cholera czekam na dobrą okazje ale strasznie mnie kusi żeby kupić maszyne już teraz. Wszysy latają na torze a ja siedze na ebay'u Ale dobrze wiedzieć że w Poznaniu są ludzie związani z MX bo już myślałem że tylko wschodnia Polska jeździ Pozdro
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Dróbka, Gronostaj, Dereń, Szyna, Szymi, Brzechwa, czasami Rzętek z niemiec przjedzie i wielu innych to ludzie co raczej po torze w Obornikach śmigają.
A Ty Drobka27 gdzie śmigasz, w jakich rejonach i na czym??
Ja w prawie każdą niedzielę i jak tylko jest trochę czasu jeżdżę po Biedrusku i takim naszm małm torku w pobliżu poligonu od strony Poznania (na Morasku) ale narazie szału tam nie ma.
Mieliśmy zrobić gruntowną przebudowę ale jakoś nie zabraliśmy się jescze za to, co mam nadzieję niebawem się zmieni.
Teraz chciał bym się wybrać potrenowc na jakieś większe tory np. do Obornik gdzie można na kołach przez poligon jechać.
Bo do Wrześni/ Leszna, Rawicza, Ostrowa to już by trzeba transport organizować a ja na razie go nie mam.
Jak co to zapraszam chętnych na wspólne śmiganie i ja też jestem otwarty na różne propozycje
.
I jaDrobka27mx pisze:temat zdeczka nieaktualny ale odpeiro co tu luknalem
Dróbka tez jezdzi w obornikach w klubie a z okolic poznania to jestem tez ja
A Ty Drobka27 gdzie śmigasz, w jakich rejonach i na czym??
Ja w prawie każdą niedzielę i jak tylko jest trochę czasu jeżdżę po Biedrusku i takim naszm małm torku w pobliżu poligonu od strony Poznania (na Morasku) ale narazie szału tam nie ma.
Mieliśmy zrobić gruntowną przebudowę ale jakoś nie zabraliśmy się jescze za to, co mam nadzieję niebawem się zmieni.
Teraz chciał bym się wybrać potrenowc na jakieś większe tory np. do Obornik gdzie można na kołach przez poligon jechać.
Bo do Wrześni/ Leszna, Rawicza, Ostrowa to już by trzeba transport organizować a ja na razie go nie mam.
Jak co to zapraszam chętnych na wspólne śmiganie i ja też jestem otwarty na różne propozycje
.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Dzięki zielorz za zaproszenie.zielorz pisze:To bary wpadaj do nas ;D bo zwirownia to raczej ewenement na skale WLKP ; ) albo i nawet wieksza ;p ostatnio trenowal u nas lonka z synem i tez im sie zwirownia podobala ; p
pozdro
Napewno jesli tylko zkołuje transport to skożystam ale narazie tak jak pisałem wyżej nie mam.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
No, no brzmi zachęcająco ale raczej nie dam rady podlecieć z moto.MXrool pisze:Jutro latamy we Wrześni. Prawdo podobnie skład będzie taki: Łukasz Lonka, może jego tata, ja, K. Jarmuż i chętni. Lata ktoś?
Może wleciał bym chociaż popatrzeć, tylko o której chcecie tam być
PS Powiedz kto to jest ten Jarmuż, bo jakoś nie kojaże gościa
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Łoo to interesujący gość.MXrool pisze:Jeździł w MX już od dawna w MP a także w Enduro w klasie E2 MP.
Chodzi dobrze na motorze. Ma teraz CRF450 2007 i SX-F 250 2007 z zawieszeniem SXS 2007 i kilka innych.
Pytałem o niego bo szukam właśnie w naszych okolicach kogoś kto by uczył mnie i ziomka jeździć ale na innych torach niż Oborniki.
Bo tam teraz uczy nas Korna dotychczasowy trener Szafrana.
No spoko nie ma ciśnienia.MXrool pisze: Hmm.. jeszcze nie wiem czy wpadne, wiec sobie na zawracaj "dupy". Może w weekend bedzie pewniejsze. Sam do końca nie wiem czy bede. Byłem u Was na trorze kilka tyg. temu we wtorek bo kończe akurat lekcje o 11, a mam autostrade teraz spod domu.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
I jak latałeś wtedy we WrześniMXrool pisze: Hmm.. jeszcze nie wiem czy wpadne, wiec sobie na zawracaj "dupy". Może w weekend bedzie pewniejsze. Sam do końca nie wiem czy bede. Byłem u Was na trorze kilka tyg. temu we wtorek bo kończe akurat lekcje o 11, a mam autostrade teraz spod domu.
Ja jeździłem wczoraj i męka była straszna, tor w opłakanym stanie, jakieś koleiny od terenówek itp.
Ale skoro już tam byliśmy to trenowaliśmy, bo im wiecej straci się potu na treningu tym mniej krwi na zawodach
Niestety 2 razy własną skórą badałem stopień twardości gleby i teraz jestem z lekka poodzierany.
Później podjechaliśmy na taki świeżo co założony tor kilka KM w strone Poznania, praktycznie zero skoków tylko zęby i zakręty ale za to podłoże bardzo przyjazne.