Grupa motocrossowa - Łódź
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: KTM 250 SXF
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Re: Grupa motocrossowa - Łódź
a to ty też tu bywasz ;D .... nawet nie wiedziałem .... no to jest nas 3 ;D =] co powiesz na jakiś dalszy wyjazd w weekend ... ?? ....
-
- Mistrz prostej
Ja myślę o wyjeździe do wrześni jak narazie jedzie jeszcze walus co o tym sadzisz zebrałbyś jakąś ekipke od ciebie?
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: KTM 250 SXF
- Kontakt:
...hmmm myśle że nie było by problemu ...... co tam jest w tej wrześni..... właśnie szukam czegoś o tym torze..
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: kawasaki kx 125
- Kontakt:
Camaro pisze:czy ktoś jest na tym forum w ogóle z bliskich okolic chociaż Łodzi ..... ??
bo widzę że po za mną i Waflem to koniec .....
pozdrawiam zgłaszać się jeżeli ktoś w ogóle czyta to forum z Łodzi ....
od niedawna jestem jeszcze ja i refiko
brzeziny 20km od lodzi 14km od strykowa
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Witam!
Jakby ktoś chciał pojeździć na Bałutach, to mogę zaproponować ciekawe miejsce na Łozowej. Znajomy ma sporą działę - ok. 3,5 ha, na której nic się na razie nie dzieje, więc póki co zaczęliśmy z kumplem usypywać tor. Furtka jest cały czas otwarta, więc goście z motorem mile widziani.
Tor wymaga jeszcze trochę zabiegów, ale nie od razu kraków zbudowano. W każdym razie właściciel nie ma nic przeciwko, żeby się na działce bawić i robić dodatkowe elementy, więc zachęcam.
My z kumplami wpadniemy pewnie w przyszłą sobotę.
Pozdro!
A.
Jakby ktoś chciał pojeździć na Bałutach, to mogę zaproponować ciekawe miejsce na Łozowej. Znajomy ma sporą działę - ok. 3,5 ha, na której nic się na razie nie dzieje, więc póki co zaczęliśmy z kumplem usypywać tor. Furtka jest cały czas otwarta, więc goście z motorem mile widziani.
Tor wymaga jeszcze trochę zabiegów, ale nie od razu kraków zbudowano. W każdym razie właściciel nie ma nic przeciwko, żeby się na działce bawić i robić dodatkowe elementy, więc zachęcam.
Pozdro!
A.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZF 250
- Kontakt:
Panie i Panowie
Pojawiła się możliwość zorganizowania szkoleń w zakresie poprawy, rozwoju oraz polepszenia własnych umiejętności jazdy na naszych offroadowych rumakach.
Mamy możliwość przeprowadzenia treningów pod okiem wielokrotnego mistrza polski Mariusza Czachora. Prosze nie mylić osób, dla wyjaśnienia dodam iż jest to brat Jacka Czachora naszego czołowego ridera Dakarowego.
Mariusz ma na swoim koncie bardzo wiele tytułów mistrzowskich, był on trenerem kilku czołowych polskich zawodników takich jak np. Łukasz Kurowski.
Poniżej znajduje sie kilka informacji o dotychczasowej karierze Mariusz.
W latach 83-93 Auto Moto Klub Pałac Młodzieży
- Drużynowy II Vice Mistrz w konkurencji Junior Trophy - indywidualnie złoty medal Six Days.
- I miejsce Mistrzostwa Europy Środkowej kl.125 ccm
- I miejsce w rundzie Mistrzostw Europy kl 125 ccm
- Wielokrotny Vicemistrz Polski Juniorów
- Drużynowy mistrz Polski
W latach 94-07 Automobilklub Polski
- XIII miejsce w Drużynowych Mistrzostwach Świata - konkurencja Sonior Trophy
-Brązowy medal Six Days
- Wielokrony Vicemistrz Polski Seniorów
- Wielokrotny Drużynowy Mistrz Polski
Od roku 2008 TKM Białystok.
W ubiegłym sezonie po raz pierwszy spróbował swoich sił w rajdach Country Cross, zajmując I miejsce i zdobywając
Puchar PZM w klasie E1
Chciałbym zorganizować szkolanie trwajace 1-3 dni w trakcie którch mielibyśmy możliwość czerpania wiedzy od jednego z najlepszych riderów w Polsce. Szkolenia odbywały by się na którymś z wybranych torów w okolicy Łodzi, przprowadzili byśmy również analize błędów na podstawie nagrań wideo.
Oczywiscie do zorganizowania tego typu przedsięwzięcia potrzebne są środki finansowe, dlatego też zwracam się do osób zainteresowanych o wcześniejsze deklaracje co do udziału.
Myślę że koszt takich treningów będzie tak na prawdę zależał od ilości uczestników ale podejrzewam że będzie oscylował w granicach 40zł za dzień. Cena oczywiście możę byc niższa jeżeli dopiszą chętni.
Czekam na wasze opinie.
więcej na WWW.ENDURO-CROSS.PL tam na FORUM
Pojawiła się możliwość zorganizowania szkoleń w zakresie poprawy, rozwoju oraz polepszenia własnych umiejętności jazdy na naszych offroadowych rumakach.
Mamy możliwość przeprowadzenia treningów pod okiem wielokrotnego mistrza polski Mariusza Czachora. Prosze nie mylić osób, dla wyjaśnienia dodam iż jest to brat Jacka Czachora naszego czołowego ridera Dakarowego.
Mariusz ma na swoim koncie bardzo wiele tytułów mistrzowskich, był on trenerem kilku czołowych polskich zawodników takich jak np. Łukasz Kurowski.
Poniżej znajduje sie kilka informacji o dotychczasowej karierze Mariusz.
W latach 83-93 Auto Moto Klub Pałac Młodzieży
- Drużynowy II Vice Mistrz w konkurencji Junior Trophy - indywidualnie złoty medal Six Days.
- I miejsce Mistrzostwa Europy Środkowej kl.125 ccm
- I miejsce w rundzie Mistrzostw Europy kl 125 ccm
- Wielokrotny Vicemistrz Polski Juniorów
- Drużynowy mistrz Polski
W latach 94-07 Automobilklub Polski
- XIII miejsce w Drużynowych Mistrzostwach Świata - konkurencja Sonior Trophy
-Brązowy medal Six Days
- Wielokrony Vicemistrz Polski Seniorów
- Wielokrotny Drużynowy Mistrz Polski
Od roku 2008 TKM Białystok.
W ubiegłym sezonie po raz pierwszy spróbował swoich sił w rajdach Country Cross, zajmując I miejsce i zdobywając
Puchar PZM w klasie E1
Chciałbym zorganizować szkolanie trwajace 1-3 dni w trakcie którch mielibyśmy możliwość czerpania wiedzy od jednego z najlepszych riderów w Polsce. Szkolenia odbywały by się na którymś z wybranych torów w okolicy Łodzi, przprowadzili byśmy również analize błędów na podstawie nagrań wideo.
Oczywiscie do zorganizowania tego typu przedsięwzięcia potrzebne są środki finansowe, dlatego też zwracam się do osób zainteresowanych o wcześniejsze deklaracje co do udziału.
Myślę że koszt takich treningów będzie tak na prawdę zależał od ilości uczestników ale podejrzewam że będzie oscylował w granicach 40zł za dzień. Cena oczywiście możę byc niższa jeżeli dopiszą chętni.
Czekam na wasze opinie.
więcej na WWW.ENDURO-CROSS.PL tam na FORUM
# 412 http://www.tomarmotocykle.pl/ TOMAR TEAM
-
- Gdzie jest sprzęgło?
siemanko ja też z Miasta Łodzi (okolice hipersyfu M1 na Brzezińskiej.... dzielnica Stoki ) ... od dawna motocyklista, ale świeżak w temacie totalterror enduro ...powoli próbuje ogarnąc swojego exc 525 :rolleyes: i z checią spotkam sie z kimś bardziej doświadczonym w temacie na latanie i nabieranie umiejetności walki z terenem ....
jak coś to piszcie tu albo na priv.
pozdrawiam Viktor
jak coś to piszcie tu albo na priv.
pozdrawiam Viktor
-
- Gdzie jest sprzęgło?
byłem tam ,ale musze powiedziec że musiałem dobre 30 min szukać toru na działce w chwastach wysokości 1,2m wiec jest cieżko jak na ta chwile .. powiem tak ,że naleząłoby tam wpaść jakąś ekipą i tor dobrze przeorać wtedy można bedzie sie rozkoszowac lataniem ,a jest tam nawet wszystko fajnie zgraneX-Andy pisze:Witam!
Pozdro!
A.
jakby sie kto wybierał to dajcie znać.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: sxf 250
- Styl jazdy: Cross Country
jeździ ktos po strykowie ?
aktualnie mam popsute moto ale na strykow zawsze chetny jestem znaczy tam mam mozliwosc dojechac xD
wogle ten tor ktos rowna dba o niego ?
wiecznie sa tam koleiny żadna grupa tam nie trenuje czy co ?
aktualnie mam popsute moto ale na strykow zawsze chetny jestem znaczy tam mam mozliwosc dojechac xD
-
- Gdzie jest sprzęgło?
ja też powiedzmy ze mam niedaleko do Strykowa,ale najczęściej wypuszczam sie na jakieś kopalnie,czy np teraz na przebudowe koryta rzeki Łódki , skoro mozesz przleciec na Stryków to nie widze problemy żeby sie bokami zapuscić gdzieś na uskoki czy na Zgierz ,Aleksandrów czy Brzeziny żeby polatac hardenduro ....kawomar pisze:jeździ ktos po strykowie ?
Co do tego czy jakaś grupa lata po torze w Strykowie to z tego co mi wiadomo to miejsce zabawy dla "Zjednoczeni Stryków" ale kiedy moza ich tam trafić to nie mam zielonego pojecia, poza tym raz na jaiś czas odbywaja sie tam zawody i to dość na dużą skale ...
pozdrawiam