Grupa motocrossowa - Łódź
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Siema. Mam takie pytanie co do tematu heh mam nadziej, bo widzicie jakoś nie moge się dostać do żadnego klubu. Tzn. nie moge żadnego znaleść na necie. Chciał bym troche pojeździć ale nie wiem gdzie. Może pomożecie. Napiszcie mi gdzie mam się pojawić. Szukam jakiejś ekipy z Łodzi albo okolic.
Mam jeszcze inne pytanie. Czy na takich torach można wynająć motocykl żeby sobie pojeździć?? Wszyscy mi na forum piszą żebym przd kupnem swojego motocykla najpierw przejchał się na jakimś wypożyczonym. Więc no cóż dłużej jeżdzą i pewnie dobrze radzą. Więc może ktoś mi powie gdzie moge mieć taką możliwość. Wiem że są jakieś tory np. w Strykowie.
Mam jeszcze inne pytanie. Czy na takich torach można wynająć motocykl żeby sobie pojeździć?? Wszyscy mi na forum piszą żebym przd kupnem swojego motocykla najpierw przejchał się na jakimś wypożyczonym. Więc no cóż dłużej jeżdzą i pewnie dobrze radzą. Więc może ktoś mi powie gdzie moge mieć taką możliwość. Wiem że są jakieś tory np. w Strykowie.
-
- Do odcięcia!
Karpikk, pytasz:
Odpowiedź co do klubu którego nie możesz znaleźć na necie-Mxrool napisał 3 centymetry wyżej:Mam takie pytanie co do tematu heh mam nadziej, bo widzicie jakoś nie moge się dostać do żadnego klubu. Tzn. nie moge żadnego znaleść na necie. Chciał bym troche pojeździć ale nie wiem gdzie. Może pomożecie. Napiszcie mi gdzie mam się pojawić. Szukam jakiejś ekipy z Łodzi albo okolic.
I w pierwszym poście Mxrool`a masz odpowiedź na resztę pytaniaJest w Łodzi Automobilklub Łódzki na ul. Wygodnej i koło Łodzi elitarny klub Motocrossowy MKS "Zjednoczeni" Stryków
Czy Ty w ogóle czytasz co tu piszemy? Zadajesz pytania na które odpowiedź jest już w 1 poście, nie rozumiem tego.Szukam nowych chętnych do jazdy w okolicach Łodzi. Co weekend i nie raz w tyg. latamy pod Łodzią w Strykowie, Lipie, Piątowisku, Lublinku... dokładniejsze namiary na gg: 9006787. Zazwyczaj przyjeżdza spora ekipa o zrużnicowanym poziomie, od stawiających pierwsze kroki do czołówki Polski. Można się sporo nauczyć, zazwyczaj jak jeździmy na polu, a nie na torze to układamy nowy tor z opon: techniczny i wymagający. Na torze kładziemy nacisk na technikę, czyli ćwiczymy elementy toru. Chętnie stawiającym pierwsze kroki podpowiemy "jak jechać". Zapraszam
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Chcial bym odswierzyc ten temat i zapytac sie czy dalej spotykacie sie gdzies by pojezdzic razem. Jestem poczatkujacym z Głowna( Jest tu kilka ciekawych miejsc do pojezdzenia) i chcialbym sie z wami gdzies spotkac byscie mnie troche poduczyli podstaw. Motor mam od kilku tygodni jest Derbi 80/50 SM. Pozdro
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
witam!
ja dopiero chce zaczac jezdzic, ale ciagle to odkladam z braku ludzi do pomocy, tzn ludzi chetnych do spotkania, przekazania kilku wskazowek itp. mieszkam w Tomaszowie Maz. w jaki sposob moglabym rozpoczac swoja nauke? gdzie? w jakich okolicznosciach? swoja ze tak powiem historie opisalam w Techice jazdy/szkole w temacie 'poczatki...' moze tam wiecej sie o mnie dowiecie i wyciagniecie pomocna dlon
ja dopiero chce zaczac jezdzic, ale ciagle to odkladam z braku ludzi do pomocy, tzn ludzi chetnych do spotkania, przekazania kilku wskazowek itp. mieszkam w Tomaszowie Maz. w jaki sposob moglabym rozpoczac swoja nauke? gdzie? w jakich okolicznosciach? swoja ze tak powiem historie opisalam w Techice jazdy/szkole w temacie 'poczatki...' moze tam wiecej sie o mnie dowiecie i wyciagniecie pomocna dlon