Jakiej przeglądarki używasz?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Firefox- odkąd mam tą przeglądarke zapomniałem jak obsługuje się IE!! IE poprostu dłużej ładuje wiekszość stron!! ja miałem problem jescze z tym że w XP bardzo często wyskakiwał jakiś bład i zamykało mi przeglądarke np. podczas pisania postu,oglądania filmików itp.było to bardzo denerwujące ale teraz już nie mam takich problemów bo poprostu nie używam IE!!Pozdrawiam
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
to mi wytłumacz bo nie mqa pojęcia o co ci chodzi? bo procesora nie mam aż tak słabego...od dzisiaj zaczne używać FF i powiem wam za 2 tyg. jak sie sprawuje...ale wątpie że zmienie zdanieMXrool pisze:Z przeglądarką może miałeś problemy, ale napewno nie zależące od niej tylko od twojego PCta. Docenisz FireFoxa jak zaczniesz duuużo pracować w internecie.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yamaha '08
- Kontakt:
Na komputerze mam zainstalowane 2 przeglądarki IE oraz FF. Używam i na przemian i nie widze miedzy nimi jakiejs znaczącej różnicy. Strony otwieraja sie tak samo szybko. Dla mnie oby dwie sa fajnie.
Kiedys uzywałem OPERY w niej podobała mi sie tylko jedna rzecz a mianowicie: gdy sciagamy jakis film poprzez IE i sie wyłączy komputer to sciagnieta czesc sie traci i musimy sciagac od nowa,a w Operze gdy podczas sciagania sie wylaczy komputer, to po zalaczeniu komputera sciaga sie od tego momentu na ktorym wylaczylismy sciaganie.
Kiedys uzywałem OPERY w niej podobała mi sie tylko jedna rzecz a mianowicie: gdy sciagamy jakis film poprzez IE i sie wyłączy komputer to sciagnieta czesc sie traci i musimy sciagac od nowa,a w Operze gdy podczas sciagania sie wylaczy komputer, to po zalaczeniu komputera sciaga sie od tego momentu na ktorym wylaczylismy sciaganie.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Ciekawe.... od kiedy IE jest darmowy?To.mek pisze:Ostatno FireFox, wcześniej IE i Opera(nie polecam).
Maromistrz: dominacja IE polega na tym, że jest od razu z systemem, jest dormowy, większości ludzi nie chce się szukać, instalować i bawić się w wyszukiwarki. Ale ma jedną wadę: jest kiepski. Tak więc chyba porównywanie KTMa do IE nie jest zbyt dobre A pozatym z tą dominacją(zarówno przeglądarki, jak i KTMa) bym polemizował.
Ja używam FX, Opera. Opera się lepiej nadaje na wolniejsze kompy, mniej pamięci żre.
Jedni chwalą operę, inni natomiast FX to wszystko zależy jak sie spodoba
Kto już musi używać IE to polecam IE 7 , Taby posiada i je*** pop-up blocker, jest on po prostu za mocny i blokuje dużo rzeczy np okienka które sami otwieramy czyli poprzez klinknięcie na jakiś link...
IE to IE do FX mu daleko