Jakiej przeglądarki używasz?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Kontakt:
Ostatno FireFox, wcześniej IE i Opera(nie polecam).
Maromistrz: dominacja IE polega na tym, że jest od razu z systemem, jest dormowy, większości ludzi nie chce się szukać, instalować i bawić się w wyszukiwarki. Ale ma jedną wadę: jest kiepski. Tak więc chyba porównywanie KTMa do IE nie jest zbyt dobre A pozatym z tą dominacją(zarówno przeglądarki, jak i KTMa) bym polemizował.
Maromistrz: dominacja IE polega na tym, że jest od razu z systemem, jest dormowy, większości ludzi nie chce się szukać, instalować i bawić się w wyszukiwarki. Ale ma jedną wadę: jest kiepski. Tak więc chyba porównywanie KTMa do IE nie jest zbyt dobre A pozatym z tą dominacją(zarówno przeglądarki, jak i KTMa) bym polemizował.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
w pierszej kwesti sie z tobą nie zgodzę ,ale w drugiej w 100% \:D/maromistrz pisze:Tomku tu sie z tobą nie zgodze,miałem FF i naprawde niebbyło za ciekawie z tą przeglądarką ( długo sie ładowała, lub wogule sie nie ładowała), a co do KTMa to według mnie on robi teraz najlepsze Endura i Crossówki na świecie i podkreślam jest to tylko moje zdanie!!!
-
- Mistrz prostej
FF, motyw Noia 2.0 + rozszerzenia Tabbrowser Preferences, FlashGot.
I do tego reczny tuning liska tutaj wszystko na temat:
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879275648
Podobno jest tez rozszerzenie za pomoca ktorego mozna sprawdzac bledy ortograficzne, co przydalo by sie paru osoba... naprawde. sam przyznam mam z tym problem, a czytajac czasem posty jeszcze bardziej glupieje :rolleyes:
I do tego reczny tuning liska tutaj wszystko na temat:
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879275648
Podobno jest tez rozszerzenie za pomoca ktorego mozna sprawdzac bledy ortograficzne, co przydalo by sie paru osoba... naprawde. sam przyznam mam z tym problem, a czytajac czasem posty jeszcze bardziej glupieje :rolleyes: